8 Mbps internet ile GTA 5 indirilir mi?

Trmarazz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bulunduğum yerde altyapı olmadıgı ıcın 8 Mbps kullanıyorum. GTA'yı ındırmek ıstıyorum sızce ne yapmalıyım?

image.png

GTA indirmek için herhangi bir internet veya internet paketi kısıtlaması yok.
İndirebilirsin.

Arkadaş bence ne kadar sürede indirebilirim demek istedi. Steam'de 2.5 Mbps internet hızıyla 6.5 GB olan CS:GO'yu 30 dakikada indirmiş birisi olarak yaklaşık olarak 4-5 saate indirebilirsin. En kötü 5-10 saat arasında iner. Tavsiyem gece yarısı bilgisayarı açık bırak ve indirme işlemini başlat. Sabah uyandığında yüklenmiş olur ve oynamış olursun.

Arkadaş bence ne kadar sürede indirebilirim demek istedi. Steam'de 2.5 Mbps internet hızıyla 6.5 GB olan CS:GO'yu 30 dakikada indirmiş birisi olarak yaklaşık olarak 4-5 saate indirebilirsin. En kötü 5-10 saat arasında iner. Tavsiyem gece yarısı bilgisayarı açık bırak ve indirme işlemini başlat. Sabah uyandığında yüklenmiş olur ve oynamış olursun.
8 Mbps'yi 8MB/s sandın sanırım. 20 saatten aşağı inmez.

8 Mbps'yi 8MB/s sandın sanırım. 20 saatten aşağı inmez.
8 Mbps ile 8 MB/s aynı değil mi ? Hatam varsa affola biri beni aydınlatsın :D
Edit : Az önce bir konuya uğrayarak neyin ne olduğunu anladım. Ve yaptığım hesaplamaya göre net 1 MB/s indirme hızına sahip olursanız 20+ saat de inecektir.

8 Mbps ile 8 MB/s aynı değil mi ? Hatam varsa affola biri beni aydınlatsın :D
8 MB/s aynı değil, 8 Mb/s aynı. B büyük olduğunda Bayt, küçük olduğunda bit anlamına gelir. Her bayt 8 bitten oluşur. 8 Mbps internetin varsa 8/8= 1 MB/s çıkar.

Steamde de bakarsanız görürsünüz. GTA V oyunu tam 1MB/S hız ile 18 saat 40 dakika gibi bir hızla iniyor. 8MB paketten ne kadar hız aldığına bağlı bu indirme süresi. Steam'den bedava bir oyunu "test" için indir. Öğren bakalım indirme hızın ne kadarmış. Buna göre sen karar verirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı