İndirirsin rahat ama dedikleri gibi gece yatarken bırak eğer bir sıkıntı olmaz ise öğlene doğru yüklenebilir.Arkadaşlar bulunduğum yerde altyapı olmadıgı ıcın 8 Mbps kullanıyorum. GTA'yı ındırmek ıstıyorum sızce ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 184904
8 Mbps'yi 8MB/s sandın sanırım. 20 saatten aşağı inmez.Arkadaş bence ne kadar sürede indirebilirim demek istedi. Steam'de 2.5 Mbps internet hızıyla 6.5 GB olan CS:GO'yu 30 dakikada indirmiş birisi olarak yaklaşık olarak 4-5 saate indirebilirsin. En kötü 5-10 saat arasında iner. Tavsiyem gece yarısı bilgisayarı açık bırak ve indirme işlemini başlat. Sabah uyandığında yüklenmiş olur ve oynamış olursun.
8 Mbps ile 8 MB/s aynı değil mi ? Hatam varsa affola biri beni aydınlatsın8 Mbps'yi 8MB/s sandın sanırım. 20 saatten aşağı inmez.
8 MB/s aynı değil, 8 Mb/s aynı. B büyük olduğunda Bayt, küçük olduğunda bit anlamına gelir. Her bayt 8 bitten oluşur. 8 Mbps internetin varsa 8/8= 1 MB/s çıkar.8 Mbps ile 8 MB/s aynı değil mi ? Hatam varsa affola biri beni aydınlatsın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.