8 Mbps upload ile kaç bitrate verebilirim?

• Konuyu başlatan rev0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 11.695
Yayın yapılmaz demedim. Ama DROP tarzı şeyleri yaşarız .
Ya yaşamıyorum anlamıyor musun sen çocuk? Daha gelmişsin 0.3 Mbp/s kullanıyorsun bilmiyorsun cevap yazıyorsun. Daha dün yaptım 8 Mbp/s upload ile 4,5K bitrate 900p akıcı yayın ne drop, ne ping hiç bir şey olmuyor.

Ya yaşamıyorum anlamıyor musun sen çocuk? Daha gelmişsin 0.3 Mbp/s kullanıyorsun bilmiyorsun cevap yazıyorsun. Daha dün yaptım 8 Mbp/s upload ile 4,5K bitrate 900p akıcı yayın ne drop, ne ping hiç bir şey olmuyor.
0.3 ? Sadece download hızını upload ile karıştırmışım ve düzelttim. Ayrıca kullandığım internet 50mbps istiyorsan ekran görüntüsü atarım. Okuma yazman yok demek.

Yayın yapılmaz demedim. Ama DROP tarzı şeyleri yaşarız .

Ben download zannetmiştim düzelttiğin için sağol. Yanlış okumuşum. İnsan gibi hatırlatan bir insan çıktı.
Download olarak algılayıp yayın konusu hakkında nasıl yorum yapabildin o zaman? Herkesin her gördüğü konuya yorum yapma zorunluluğu yok.

8 upload diyor sen nasıl okuyorsun?
Anlık dalgınlık yanlış okumuşum neden insanlık suçu işlemişim gibi davranıyorsunuz.
Download olarak algılayıp yayın konusu hakkında nasıl yorum yapabildin o zaman? Herkesin her gördüğü konuya yorum yapma zorunluluğu yok.
Upload kısmını okumadım 8mbit kısmını okudum ve sonrasında hatamı düzelttim. Hala rahatsız oluyorsan git raporla öyle bir hakkın var dimi ?
Senin kullandığın paketin 6 katını kullanıyorum 0.3 diyorsun. Paran yetmez almaya gelmişsin konuşuyorsun.

Anlık dalgınlık yanlış okumuşum neden insanlık suçu işlemişim gibi davranıyorsunuz.

Upload kısmını okumadım 8Mbit kısmını okudum ve sonrasında hatamı düzelttim. Hala rahatsız oluyorsan git raporla öyle bir hakkın var değil mi?

Senin kullandığın paketin 6 katını kullanıyorum 0.3 diyorsun. Paran yetmez almaya gelmişsin konuşuyorsun.

Nasıl okuyorsun demek insanlık suçumu yanlış okumuşun bende zsaten diyorum ki sana nasıl okuyorsun neyin olayı bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı