8.nesil anakartta i5 9600K görüntü vermiyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sonunda i5 9600K aldım, almasına aldım ama anakartın güncellemesini yapmadım. Anakartım MSI H310M Pro VDH 8. Nesil destekli güncelleme ile 9. Nesil destekliyor ben de olan işlemciyi takınca da görüntü gelmiyor bu durumda ne yapmalıyım yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeyi yapabilmek için 8. nesil bir işlemciye ihtiyacınız var. Vatan Bilgisayar gibi yerlerde yapılabilir diye düşünüyorum.

MSİ sitesinden 9 nesil işlemciler için bios yükleyin flash'a atın biosunuzu güncelleyin çalışır.

Anakartınız 8-9 nesil işlemcileri destekliyor. Bios güncellemesi lazım sadece

Flash diskine biosu yükle. Biosa gir. MSİ anakartın var orda flash seçeneği var. O'nu seç ve bilgisayarı yeniden başlat. Başka bir işlem yapmana gerek yok. Bilgisayar bir süre sonra açılıp kapanacak bios güncellenecek. Bu işlem sırasında güç kaynağının elektriğinin kesilmemesi gerekiyor. Bilgisayar açılışı sırasında DEL tuşuna aralıklı olarak bas bios'a giriliyor bu şekilde.

Flash diskine biosu yükle. Biosa gir. MSİ anakartın var orda flash seçeneği var. O'nu seç ve bilgisayarı yeniden başlat. Başka bir işlem yapmana gerek yok. Bilgisayar bir süre sonra açılıp kapanacak bios güncellenecek. Bu işlem sırasında güç kaynağının elektriğinin kesilmemesi gerekiyor. Bilgisayar açılışı sırasında DEL tuşuna aralıklı olarak bas bios'a giriliyor bu şekilde.
Evet biliyorum ne yapacağımı görüntü gelmiyor

Daha önce kullandığın 8 nesil işlemci yok mu sende arkadaşım. O'nun üzerinden yapacaksın Bu anakart 8-9 işlemcileri destekliyor. Siz bu anakartı daha önce kullanmıyor muydunuz. Bu işlemi daha önce bu anakartta kullandığınız işlemci üzerinden yapabilirsiniz. 9600K işlemciyi takıp bu işlemi yapamazsınız ki.

Bu işlemciyle bu anakartı yeni mi aldınız yoksa?

Daha önce kullandığın 8 nesil işlemci yok mu sende arkadaşım. O'nun üzerinden yapacaksın Bu anakart 8-9 işlemcileri destekliyor. Siz bu anakartı daha önce kullanmıyor muydunuz. Bu işlemi daha önce bu anakartta kullandığınız işlemci üzerinden yapabilirsiniz. 9600K işlemciyi takıp bu işlemi yapamazsınız ki.

Bu işlemciyle bu anakartı yeni mi aldınız yoksa?
Yeni aldım dediklerini zaten biliyorum

İyi o zaman boşu boşuna yazdık sabah beri. Her bir şeyi biliyormuşsun meğersem.

Bu işlemciye bu anakartı kim tavsiye ettiyse o'ndan yardım alabilirsin:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı