ggwp9191
Hectopat
Başlıkta gördüğünüz gibi arkadaşlar 8 pin anakartı sadece 4 pin bağlantıyla çalıştırabilir miyim?
Anakart: Gigabyte A320M-S2H
Anakart: Gigabyte A320M-S2H
Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de TDP demedik zaten. Yük altında en fazla çekebileceği güç dedik. Buna OC v.s. de dağildir diye ayrıca belirtmeme gerek yok. 65 watt işlemci OC v.s. İle kaç watt tüketebilir en fazla normal şartlarda? Bu sorunun cevabını bekliyorum. Aslında aynı şeyi anlatıyoruz ama sen yazımı düzgün okumadığın için yanlış anlıyorsun. Yük altında sıkıntı çıkarır diyenler ezbere konuşuyor.65w işlemcinin çektiği güç değil termal çözüm oranıdır. 3600 kullanıyorum 65w olarak değer veriliyor ama 1.4v çekiyor yük altında, 2600'da 65w ama 1.23v çekiyor yük altında burda işlemciye göre değişen bir sorun var onun için birbirimizi yemeyelim.
Çalışacaktır fakat 8 pin bağlamanız daha sağlıklı olur. 8 pin çıkış yoksa şu tür bir 4 pin to 8 pin kaliteli çevirici alın. Örnek olarak atıyorum;
Alfais 4261 4 Pin To 8 Pin Güç Çevirici Power Supply Fiyatı
Alfais 4261 4 Pin To 8 Pin Güç Çevirici Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.