Çözüldü 8 pin PSU'ya 6 pin ekran kartı takma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ziyaeddin

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sistemimin geçenlerde sadece ekran kartını ve PSU'su değiştirmiştim ama şimdi komple sistem alacağım için eski ekran kartını geri takmak istediğimde (yenisini yeni sisteme takacağım) PSU 8 pin olduğundan sisteme takamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

8 pin PSU 6 pin ekran kartı, lütfen bunu dikkate alarak yorum yapın arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet ekran kartına bağlayacağım giriş 8 pin ben bütün gibi gördüm ama daha detaylı bir bakayım.
6+2 olur GPU güç girişi. 4+4 ise CPU güç girişidir, onu takma. 6+2 olan girişin sadece 6'lık kısmını tak. +2'lik kısım ayrılabiliyor.

PSU modelinizi belirtin isterseniz.
Evet ekran kartına bağlayacağım giriş 8 pin ben bütün gibi gördüm ama daha detaylı bir bakayım.
6+2 olur GPU güç girişi. 4+4 ise CPU güç girişidir, onu takma. 6+2 olan girişin sadece 6'lık kısmını tak. +2'lik kısım ayrılabiliyor.

Çözüm

Yorum ve ilginiz için teşekkürler pinlerin çıktığını bilmiyordum çıkınca sorun düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…