8 pinli ekran kartına 6 pin nasıl takılır?

Hocam PSU'da 8 pin işlemciye bağlı sadece 6 pin kalmış. Söylediklerinizden cidden çok riskli olduğunu anladım kaliteli bir dönüştürücü bulabilirsem alırım ama pek anlamam kalitesinden bu yüzden yeni bir PSU alacağım gibi duruyor.

İslemciye takilan ayri ekran kartina takilan ayri sakin karistirip takmayin patlarsiniz dönüştürücü bakacağım eğer ki kaliteli dönüştürücü bulursam atarim bulamazsam GTX 1050 Ti'yi satip PSU onerebiliriz.

18AWG olan kablolar 300TL falan oldugu icin bir kabloya o kadar para vereceginize 2. elden kutulu kaliteli bir PSU bakabilirsiniz.

İslemciye takilan ayri ekran kartina takilan ayri sakin karistirip takmayin patlarsiniz dönüştürücü bakacağım eğer ki kaliteli dönüştürücü bulursam atarim bulamazsam GTX 1050 Ti'yi satip PSU onerebiliriz.

Kaliteli dönüştürücü öneriniz varsa alabilirim eğer yoksa elimde 1600TL param var bir tane PSU alabilirim ama önceliğim daha az para harcamak.

Kaliteli dönüştürücü öneriniz varsa alabilirim eğer yoksa elimde 1600TL param var bir tane PSU alabilirim ama önceliğim daha az para harcamak.

Kaliteli donusturuculer pahali oldugu icin onermiyorum onun yerine o parayla 2. elden Thermaltake gibi MSI gibi Zalman gibi markalarin kutulu faturali PSU'larından alabilirsiniz sifir olarak bakarsaniz cok iyi bir şey alinmaz o yuzden 2. elden bakmanizi oneririm.

Boyle bir şey alabilirsiniz. Butcenizin tamami bitmis olacak ama sifir Xigmatek 650W PS'unuz olacak cok kaliteli bir markadir Xigmatek boyle bir PSU alabilirsiniz veya butcenizi 2200 civarina cekip 500-550W MSI MAG PSU'lara bakabilirsiniz.

Kaliteli donusturuculer pahali oldugu icin onermiyorum onun yerine o parayla 2. elden Thermaltake gibi MSI gibi Zalman gibi markalarin kutulu faturali PSU'larından alabilirsiniz sifir olarak bakarsaniz cok iyi bir şey alinmaz o yuzden 2. elden bakmanizi oneririm.

Boyle bir şey alabilirsiniz. Butcenizin tamami bitmis olacak ama sifir Xigmatek 650W PS'unuz olacak cok kaliteli bir markadir Xigmatek boyle bir PSU alabilirsiniz veya butcenizi 2200 civarina cekip 500-550W MSI MAG PSU'lara bakabilirsiniz.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0B432...epeyt-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6 bu PS hakkında ne düşünüyorsunuz? 2 taksit yapıp kafam rahatça alabilirim.

PSU konusu onemli konudur ben PSU alirken 1 hafta arastirip almistim attigim PSU ile attiginiz PSU'yu karsilastirin ikisinin de sitelerine gidip korumalarina bakin attiginiz PSU 80 Plus standart bunlari goz onunde bulundurun tabii sifir almak daha iyi olacaktir ama ozellik olarak Xigmatek daha iyiyse Xigmatek almaniz daha manitkli olacaktir.

PSU konusu onemli konudur ben PSU alirken 1 hafta arastirip almistim attigim PSU ile attiginiz PSU'yu karsilastirin ikisinin de sitelerine gidip korumalarina bakin attiginiz PSU 80 Plus standart bunlari goz onunde bulundurun tabii sifir almak daha iyi olacaktir ama ozellik olarak Xigmatek daha iyiyse Xigmatek almaniz daha manitkli olacaktir.

Forum da biraz PSU araştırması yapıp eğer uygun fiyatlı bulursam biraz daha bütçemi arttırıp taksit ile alabilirim alayım uzun ömürlü olsun sağlıklı olsun hocam teşekkür ederim yardımlarınız için.

VX 500 çok da kaliteli bir model değil. Giriş seviye ve düşük kaliteli ama sisteminizi besleyebilecek bir model. 1660 Ti de yükte 120W civarı bir güce ihtiyaç duyuyor.

PSU değiştirdiginize değsin diyorsanız; X-Power ya da A-DN yerine MSI A-BN, DeepCool PK-D gibi modellere bakmanız daha iyi olur. İkinci elde 1500 TL bütçe ile bulunabilir. Ya da bütce artana kadar 6 pinden 8 pine duzgün bir dönüştürücü ile kullanılabilir.

VX 500 çok da kaliteli bir model değil. Giriş seviye ve düşük kaliteli ama sisteminizi besleyebilecek bir model. 1660 Ti de yükte 120W civarı bir güce ihtiyaç duyuyor.

PSU değiştirdiginize değsin diyorsanız; X-Power'ya da a-dn yerine MSI a-bn, DeepCool pk-D gibi modellere bakmanız daha iyi olur. İkinci elde 1500 TL bütçe ile bulunabilir. Ya da bütçe artana kadar 6 pinden 8 pine duzgün bir dönüştürücü ile kullanılabilir.

2. el ürün satın almam hocam sıfır PSU alacağım bütçeyi 2K olarak görüyorum 3 veya 6 taksit ile alırım. Dediğiniz tüm modellere bakacağım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı