8. Sınıf Başlangıç İçin Kaynak Önerisi

Paragraf soruları için kesinlikle Okyanus Master öneriyorum. Çok kaliteli soruları var bence her 8. Sınıf öğrencisinin çözmesi gereken bir Test kitabı. Ayrıca Paragrafon ve Madalyon'da güzel Paragraf kitapları.

ARI yayınlarının Fen kitabı var. Futbol temalı bir şeydi ama güzel bir kitap. Çözebilirsin.

Matematik olarak şimdilik Tonguç'un 7'den 8'e kitabını çözebilirsin. Bilindik kaliteli kitapları al. İlerdedikçe Okyanus Master'ı alabilirsin Matematik için.

Okyanus Master serisi ve Tonguç'un serileri iyidir. Onlar pek sorun çıkarmaz diye düşünüyorum ama benim söylediklerim 2019-2020 Müfredatı için. Geçen sene iyi olup bu sene bozan kitaplarda var onlara dikkat et.

Ya aslında Türkçe fen hala ezber yalandan yeni nesil falan diyorlar soru tiplerini ezberlemeye çalış Türkçe'de feni de zaten kolay soruyorlar bir tek matematik zeka işi ben bu sene matematiği 12 doğru 4 yanlış feni 2 yanlış yaptım ama Türkçe 5 yanlış yani her şeyde mükemmel olmak zorundasın türkçeyi fulleyen fen lisesine ben Anadolu lisesine gidiyorum.

Okyanus Master almalısın gerçekten yararlı ama hemen çözemeyeceksin o yüzden başlangıç Martı yenil nesil soru bankasını önerioyurm.
Başlangıç bunun türkçe matematiği feni çok güzel. Türkçe, matematiği, feni vardı güzel kullandım.
Türkçesini 29 TL almıştım şimdi fiyatlar uçmuş.

Ben de bu yıl LGS'ye girdim ve 0.5'lik dilime girdim.Benim önerim ilk başta basitlerle devam etmen sonrasında ise zorlaştırman. Son 2 ay ben MEB'in yayınladığı 1000 soruluk testleri çözdüm. Hâlâ bitmemiş kaynaklarım var. Bunun nedeni ise 1.Dönem konularına tabi olmamız kararı ile kitapların kalması. Çok çalışman değil verimli çalışman önemli.Benim önerilerim dönemin başında basit 2 kaynak al bitince 1tane daha zor kaynak al ama toplam 4 kitabı geçme sonra hep deneme çöz genel deneme olur sarmal deneme olur.Verimli çalışmak istiyorsan Barış Özcan'ın Pomodoro Tekniği ile alakalı videosunu izle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı