8. sınıf çok mu zor?

lebender_toter1

Hectopat
Arkadaşlar bu sene 8.sınıfa geçeceğim hayırlısıyla. Ama babam ve annem çok üzerime gidiyor. 5.sınıfta yattım ama 95 ortalama ile geçtim.6.sınıfta ise tam tersi olarak bursluluğa çok çalışıp kazandım tam 482 puanla.7.sınıf ise bana kolay geldi sınavlarım 100, 98, 99 falan falandı sadece sözlü notlarım düşüktü. Hatta Türkçe öğretmeni bana 7 verdi. Neyse konuya geçiyorum dediğim gibi annem, babam çok üzerime gidiyor artık ne yapmalıyım bilmiyorum konular sanki dağ gibi gelmeye başladı LGS ise Everest'ten daha uzun gibi geliyor.Son olarak denemelerimde 7.sınıf altı sınıflarda kötüydü şimdi 5,6 yanlış gidiyor.Nedeni ise süre sınavlar beş dakikada bitiyor denemeler ise işkence gibi.

Son düzenleme:
Geçen sene LGS'ye girmiş bir birey olarak tecrübelerimi aktarayım. 8. Sınıf öyle yatıp lay lay lom geçebileceğin bir sınıf değil. Umarım geçtiğin sınıflarda temelin sağlamdır çünkü ne öğrendiysen, 8. Sınıf'ta onların üzerine koyup yeni şeyler (konular) öğreneceksin. LGS'ye girmeyi düşünüyorsan bu sene çok çalışmalı, okulda öğrendiklerini evde tekrar etmeli, bilumum gerekli çalışmaları yapmalısın. LGS geçen sene giren herkesi şaşırttı, bu senede çok farklı omayacağını az çok herkes tahmin edebiliyor. Annenle baban bu sene yapacağın her eylem geleceğinin önemli bir kısmını belirleyeceği için bu kadar üstüne düşüyor. Genede onlarla konuşup seni daha az darlamalarını isteyebilirsin. İyi Günler ve İyi Sosyaller. Ayrıca İyi Bayramlar :)

Arkadaşlar bu sene 8.sınıfa geçeceğim hayırlısıyla. Ama babam ve annem çok üzerime gidiyor. 5.sınıfta yattım ama 95 ortalama ile geçtim.6.sınıfta ise tam tersi olarak bursluluğa çok çalışıp kazandım tam 482 puanla.7.sınıf ise bana kolay geldi sınavlarım 100, 98, 99 falan falandı sadece sözlü notlarım düşüktü. Hatta türkçe öğretmeni bana 7 verdi. Neyse konuya geçiyorum dediğim gibi annem, babam çok üzerime gidiyor artık ne yapmalıyım bilmiyorum konular sanki dağ gibi gelmeye başladı LGS ise Everest'ten daha uzun gibi geliyor. Son olarak denemelerimde 7.sınıf altı sınıflarda kötüydü şimdi 5, 6 yanlış gidiyor. Nedeni ise süre sınavlar beş dakikada bitiyor denemeler ise işkence gibi.

Çalışmayana zor çalışana kolay.

8. sınıf abartıldığı kadar zor değil. Eğer 5-6-7. sınıflardaki konularda iyi isen sıkıntı çekmezsin. Aile senin iyi bir liseye gitmen için zorluyordur.

Üstüne gitmekte haklılar onca sene büyütüp okutmuşlar seni ve o çalışmanın karşılığını almak istiyorlar. Konuyu tam anlamıyla öğrenmeden yeni nesil soru çözme yoksa moralin altüst olur. Sonlara doğru artık temel soruları bırak ve yeni nesil sorulara odaklan.Örnek soruları çözmeyi de unutma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı