8. sınıf için ne yapılabilir?

Quenzyyy

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. LGS'ye hazırlanmak istiyorum neler yapabilirim? Kaynak kitap olarak neler alabilirim veya hangi hocaları izlemeliyim? Ayrıca matematik hariç diğer derslerde temellim yeterli ve iyi düzeyde karne notlarım genelde 85-92 arası geliyor 6 ve 7'den beri deneme sonuçlarım ise genelde Türkçe'den 14 net çıkartıyorum matematik Max 4 eksiye düşmedi ama fen 15 sosyal genelde Full din 8-9 ilgilizce 9-10 ne yapabilirim? 6'dan beri çalışmıyorum.

Karekök yayınları zordur ama tavsiye ederim başlangıç için önerebileceğim bir kaynak yok.

Paragraf için öneririm.

1726424637446.png

Karekök yayınları zordur ama tavsiye ederim başlangıç için önerebileceğim bir kaynak yok.

Paragraf için öneririm.

Eki Görüntüle 2311418

Teşekkürler not aldım hocalara soracağım Ankara zaten alınacaktı karekök ü sorayım.

Teşekkürler not aldım hocalara soracağım Ankara zaten alınacaktı karekök ü sorayım.

Demin baktım da hangi kitabını alacağım? LGS soru bankası var bir bir de konu anlatımı var.

Evet. Ben ortaokul zamanlarında kullanmıştım, beğenmiştim. Ama değişmiş kabı içerikleri, müfredatlar da aynı kalmıyor. Ben öneriyorum ama hocalarınıza danışmanız çok daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı