JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 7 Eylül 2024 #11 kerem73 dedi: Saçma zorlukta bir kitap. LGS'de bu tür sorular sorulmaz. Kesinlikle öneriyorum. Zamanim önemsiz falan dersen alabilirsin Master. Genişletmek için tıkla... Ne alaka ben çözdüm çok da işe yarıyor. En zorlarına alışacaksın ki lgs sana kolay gelsin ama öncelikle kolaydan başlamak gerekir tabi.
kerem73 dedi: Saçma zorlukta bir kitap. LGS'de bu tür sorular sorulmaz. Kesinlikle öneriyorum. Zamanim önemsiz falan dersen alabilirsin Master. Genişletmek için tıkla... Ne alaka ben çözdüm çok da işe yarıyor. En zorlarına alışacaksın ki lgs sana kolay gelsin ama öncelikle kolaydan başlamak gerekir tabi.
Pc Gamer98 Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 9400f gtx 750 ti 2 gb oc 16 gb ram. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2024 #12 Valla bilmem ama bizim okulda öğretmenler 8.sınıf hiper matematik aldırıyo bilmem.
Enes Kalkan Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 381 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #13 Denizius124 dedi: Okyanus Master Palme Ulti Bunlar orta-zor arası olması lazım yayın olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam ulti lise düzeyinde ve tyt leri ile ünlü bir yayın değil mi ?
Denizius124 dedi: Okyanus Master Palme Ulti Bunlar orta-zor arası olması lazım yayın olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam ulti lise düzeyinde ve tyt leri ile ünlü bir yayın değil mi ?
T Twexy Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 559 Çözümler 2 7 Eylül 2024 #14 Okyanus zordur ama LGS için en iyisi sinan kuzucu benim gözlemlediğim kadarıyla en yakın soruları o çıkarıyor okyanus LGS için gereksiz zor.
Okyanus zordur ama LGS için en iyisi sinan kuzucu benim gözlemlediğim kadarıyla en yakın soruları o çıkarıyor okyanus LGS için gereksiz zor.
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 747 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #15 En başta direk zor bir kitaptan başlama yoksa çalışma hevesini yitirirsin onun yerine ilk başta kolaylarla başla sonra zamanla zora geç.
En başta direk zor bir kitaptan başlama yoksa çalışma hevesini yitirirsin onun yerine ilk başta kolaylarla başla sonra zamanla zora geç.
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 3 7 Eylül 2024 #16 JrWhite dedi: Ne alaka ben çözdüm çok da işe yarıyor. En zorlarına alışacaksın ki LGS sana kolay gelsin ama öncelikle kolaydan başlamak gerekir tabii. Genişletmek için tıkla... LGS'ye gram yakınlıkta sorular yok.
JrWhite dedi: Ne alaka ben çözdüm çok da işe yarıyor. En zorlarına alışacaksın ki LGS sana kolay gelsin ama öncelikle kolaydan başlamak gerekir tabii. Genişletmek için tıkla... LGS'ye gram yakınlıkta sorular yok.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.769 Makaleler 3 Çözümler 8 7 Eylül 2024 #17 Okyanus Master biraz daha işi bitirdim konuları unutmayayım zevkine soru çözeyim kafası.
Enes Kalkan Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 381 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #18 kerem73 dedi: Saçma zorlukta bir kitap. LGS'de bu tür sorular sorulmaz. Kesinlikle önermiyorum. Zamanim önemsiz falan dersen alabilirsin Master. Genişletmek için tıkla... Sorulur bal gibi lütfen 2022 ve 2021 lgs ye bir göz atın.
kerem73 dedi: Saçma zorlukta bir kitap. LGS'de bu tür sorular sorulmaz. Kesinlikle önermiyorum. Zamanim önemsiz falan dersen alabilirsin Master. Genişletmek için tıkla... Sorulur bal gibi lütfen 2022 ve 2021 lgs ye bir göz atın.
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 747 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #19 kerem73 dedi: LGS'ye gram yakınlıkta sorular yok. Genişletmek için tıkla... LGS ile soruları benzer kitap istersen sinan kuzucu en iyilerinden zaten. Ama bu da okyanus kötü bir kitap demek değildir gayet işe yarayan bir kitap.
kerem73 dedi: LGS'ye gram yakınlıkta sorular yok. Genişletmek için tıkla... LGS ile soruları benzer kitap istersen sinan kuzucu en iyilerinden zaten. Ama bu da okyanus kötü bir kitap demek değildir gayet işe yarayan bir kitap.
T Twexy Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 559 Çözümler 2 7 Eylül 2024 #20 JrWhite dedi: Ne alaka ben çözdüm çok da işe yarıyor. En zorlarına alışacaksın ki LGS sana kolay gelsin ama öncelikle kolaydan başlamak gerekir tabii. Genişletmek için tıkla... Alakası yok zorlar kişiyi yorar ve bıktırır ortalama bir sınav LGS için zor sorular zaman kaybı
JrWhite dedi: Ne alaka ben çözdüm çok da işe yarıyor. En zorlarına alışacaksın ki LGS sana kolay gelsin ama öncelikle kolaydan başlamak gerekir tabii. Genişletmek için tıkla... Alakası yok zorlar kişiyi yorar ve bıktırır ortalama bir sınav LGS için zor sorular zaman kaybı