8. sınıf için zor kaynak önerisi

Sorulur bal gibi lütfen 2022 ve 2021 LGS'ye bir göz atın.

Bütün LGS'leri 8. sınıfken 2 3 kere çözdüm. Hiçbiri o kadar gereksiz değil. LGS'nin soru yapma mantığına göre ilerlemeyen bir yayın. Sadece zor olsun diye yapılan bir yayın. Mesela bir matematik sorusunu sırf zor yapmak için anlamaya zor hale getiriyorlar.

Bütün LGS'leri 8. sınıfken 2 3 kere çözdüm. Hiçbiri o kadar gereksiz değil. LGS'nin soru yapma mantığına göre ilerlemeyen bir yayın. Sadece zor olsun diye yapılan bir yayın. Mesela bir matematik sorusunu sırf zor yapmak için anlamaya zor hale getiriyorlar.
Ben fenomen b grubu ve hızla derece yaptım .
Okyanus master zor oldugu için tavsiye ettim çünkü konu sahibi zor kaynakta istedigi için önerdim.

Derece için bile çok zor yayın sıkıntı bence bana kalsa sinan kuzucu gibi LGS denginde sorular daha iyi olur ama kişiye kalmış sinan kuzucu da çok kolay değil yani tam olması gerektiği gibi.
2023 te sinan kuzucuyla çalışmadım kolay kaynakta çözdüm zor kaynakta. İş kitap satın almakla ve gözü kapalı çözmekle bitmez o kitaptan kendine ne kopardıgınla alakalı .

Ben fenomen b grubu ve hızla derece yaptım.
Okyanus Master zor oldugu için tavsiye ettim çünkü konu sahibi zor kaynakta istedigi için önerdim.

Sırf zor olsun diye sorunun Türkçe anlatımını aşırı fazla dolandıran bir yayınin kitabını önermek bence çok farklı bir dünya. Bazı soruları qr koddaki video çözümünü yapan kişi de anlamıyor soruyu okuyup bir kaç işlem yapıp cevap budur diyor.

LGS'de %0.2 dilime girmiş biri olarak diyorum ki Okyanus Master sadece isimden satıyor. Soruları desen hiç biri tutmuyor, çalışma mentalini bozmaktan başka bir şey yapmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı