- Makaleler
- 3
Hocam ulti lise düzeyinde ve TYT'leri ile ünlü bir yayın değil mi?
Evet fakat 9. sınıf kitapları da vardı sanırım YKS açısından güzel bir kaynaktı en son.
Hocam ulti lise düzeyinde ve TYT'leri ile ünlü bir yayın değil mi?
Derece için çalışıyorsa durumlar farklı olabilir.Alakası yok zorlar kişiyi yorar ve bıktırır ortalama bir sınav LGS.
Alakası yok zorlar kişiyi yorar ve bıktırır ortalama bir sınav LGS için zor sorular zaman kaybı.
Sorulur bal gibi lütfen 2022 ve 2021 LGS'ye bir göz atın.
Ben fenomen b grubu ve hızla derece yaptım .Bütün LGS'leri 8. sınıfken 2 3 kere çözdüm. Hiçbiri o kadar gereksiz değil. LGS'nin soru yapma mantığına göre ilerlemeyen bir yayın. Sadece zor olsun diye yapılan bir yayın. Mesela bir matematik sorusunu sırf zor yapmak için anlamaya zor hale getiriyorlar.
Derece için çalışıyorsa durumlar farklı olabilir.
2023 te sinan kuzucuyla çalışmadım kolay kaynakta çözdüm zor kaynakta. İş kitap satın almakla ve gözü kapalı çözmekle bitmez o kitaptan kendine ne kopardıgınla alakalı .Derece için bile çok zor yayın sıkıntı bence bana kalsa sinan kuzucu gibi LGS denginde sorular daha iyi olur ama kişiye kalmış sinan kuzucu da çok kolay değil yani tam olması gerektiği gibi.
Ben fenomen b grubu ve hızla derece yaptım.
Okyanus Master zor oldugu için tavsiye ettim çünkü konu sahibi zor kaynakta istedigi için önerdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.