8. sınıf için zor kaynak önerisi

LGS'de %0.2 dilime girmiş biri olarak diyorum ki Okyanus Master sadece isimden satıyor. Soruları desen hiç biri tutmuyor, çalışma mentalini bozmaktan başka bir şey yapmıyor.
Yarısına kadar geldim o kitapların. Sadece denemelerinden hayır gördüm soru bankaları lafı aşırı dolandırdıgını inkar etmiyorum ama arada o tip soruların da çözülmesi gerekir bence.

LGS'de %0.2 dilime girmiş biri olarak diyorum ki Okyanus Master sadece isimden satıyor. Soruları desen hiç biri tutmuyor, çalışma mentalini bozmaktan başka bir şey yapmıyor.
Master soruları çok eğlenceli normalde bu sene genel olarak fenomen ve master çözdüm LGS'ye girmeden önce. Faydası bayağı oldu.

Sırf zor olsun diye sorunun Türkçe anlatımını aşırı fazla dolandıran bir yayınin kitabını önermek bence çok farklı bir dünya. Bazı soruları qr koddaki video çözümünü yapan kişi de anlamıyor soruyu okuyup bir kaç işlem yapıp cevap budur diyor.
Yayınların çoğuna bakarsanız zaten video çözümü öyle. Mozaik de, Ankara da ve sayısız bir sürü yayının da.

Sinan Kuzucu da dahil bir sürü yayının testlerini çözmüş biri olarak bu seneki sorulara en çok benzeyen soruları Fenomen, Ankara, ve Mozaik verdi. Zor sorularının da gidişatı Okyanus Master'a benzemekteydi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı