8. Sınıf ilk deneme sonucu nasıl?

• Konuyu başlatan 662970
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 3.636
İlk konular basit siz yapmayın öyle. Güzel manzaralı iyi eğitimli bir lise istiyorsanız çalışın 1 yıl sıkın dişinizi değerini göreceksiniz.
Elbette çalışacağım ama benim temelim var, diğerlerini gibi dipten çalışmaya başlamama gerek yok.
Yazın daha isteksizdim. Lisenin önemi anlayınca daha çok çalışmaya başladım.

10 yıl sonra sen zengin ben fakir😔
Lisede oyun yapacağım ben.
Her borsaya, kriptoya giren zengin olacağını düşünüyor :D. Ayrıca her okuyan da işsiz fakir olacak diye bir şey yok. Düzgün bir üniversitede güzel bir bölüm oku işsiz kalma ihtimalin çok çok düşük. Bunlar tamamen hayal dünyası, sen dersini çalış.

Her borsaya, kriptoya giren zengin olacağını düşünüyor :D. Ayrıca her okuyan da işsiz fakir olacak diye bir şey yok. Düzgün bir üniversitede güzel bir bölüm oku işsiz kalma ihtimalin çok çok düşük. Bunlar tamamen hayal dünyası, sen dersini çalış.
İyi bir bölüm kazanmak için çok çalışmak gerekiyor 1 yıl boyunca bu da çok saçma geliyor bana zaten aileden gelen bir varlıkta var hava atmak için demiyorum yani benim çalışamama gerek yok.

@L3US eğer seni uzun zaman yaşatacak para varsa çalışma. Sadece 1 yıl çalışmak zorunda olsan keşke, bunun daha üniversite kısmı var ve asil önemli olan orası.Benim yorumum genel kitle için. Yaa kanka ben yatırım yapıyorum siz ezikler okuyun diyen bir tayfa var, yorumun onlara aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı