Elbette çalışacağım ama benim temelim var, diğerlerini gibi dipten çalışmaya başlamama gerek yok.İlk konular basit siz yapmayın öyle. Güzel manzaralı iyi eğitimli bir lise istiyorsanız çalışın 1 yıl sıkın dişinizi değerini göreceksiniz.
Bu performansla meslek lisesini bile kazanamazsınız hocam, böyle devam8.sınıfım borsayla ilgileniyorum denemeden 270 aldım hiç umursamıyorum![]()
10 yıl sonra sen zengin ben fakir8.sınıfım borsayla ilgileniyorum denemeden 270 aldım hiç umursamıyorum![]()
Gerek yok zaten açığa geçip zengin olma yolundayımBu performansla meslek lisesini bile kazanamazsınız hocam, böyle devam![]()
Kolay kazanılan para eriyip gider. Git Batu Z'nin bir dolarlık kurslarına kayıt ol.Gerek yok zaten açığa geçip zengin olma yolundayım![]()
Her borsaya, kriptoya giren zengin olacağını düşünüyor10 yıl sonra sen zengin ben fakir
Lisede oyun yapacağım ben.
Kara borsaya bulaşmayın da istediğinizi yapın hocam. Hayat sizin.Gerek yok zaten açığa geçip zengin olma yolundayım![]()
İyi bir bölüm kazanmak için çok çalışmak gerekiyor 1 yıl boyunca bu da çok saçma geliyor bana zaten aileden gelen bir varlıkta var hava atmak için demiyorum yani benim çalışamama gerek yok.Her borsaya, kriptoya giren zengin olacağını düşünüyor. Ayrıca her okuyan da işsiz fakir olacak diye bir şey yok. Düzgün bir üniversitede güzel bir bölüm oku işsiz kalma ihtimalin çok çok düşük. Bunlar tamamen hayal dünyası, sen dersini çalış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.