8. Sınıf ilk deneme sonucu nasıl?

• Konuyu başlatan 662970
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 3.663
Her borsaya, kriptoya giren zengin olacağını düşünüyor :D. Ayrıca her okuyan da işsiz fakir olacak diye bir şey yok. Düzgün bir üniversitede güzel bir bölüm oku işsiz kalma ihtimalin çok çok düşük. Bunlar tamamen hayal dünyası, sen dersini çalış.
Kripto tamamen bataklık kumardan bir farkı yok.

Objektif sizin gelişmeniz için konuşuyorum. Çok geç kalmışsınız 30 soru nedir? 500 böyle alınmaz günde en az 600-700 soru çözüyor onlar bayağı bir arttırmanız lazım.

Bizim dershanedede vardı günde 700 soru çözen tipler hepsine fark atmıştım günde 100 soru bile çözmeyerek. Önemli olan soru sayısı değil niteliğidir. Ha buradanda 5 soru çözüp kenara çekiliyim demeyin en az bir 100 soru çözülmeli günde.

Türkçe-2 yanlış 2 boş.
Matematik-5 yanlış.
Fen bilimleri-1 yanlış.
İnkılap-1 yanlış.
Din kültürü-Full
İngilizce-2 yanlış.

Sınav yayınlarının denemesi idi. Orta ile zor karışımı.
Kötü bir başlangıç oldu ama düzelteceğiz.
Hedefim 500 tam puan almak.
@EkmekArasıRam için LGS birincisi olacağım!

Bende LGS'ye hazırlanıyorum. Başarılar.

@L3US eğer seni uzun zaman yaşatacak para varsa çalışma. Sadece 1 yıl çalışmak zorunda olsan keşke, bunun daha üniversite kısmı var ve asil önemli olan orası.Benim yorumum genel kitle için. Yaa kanka ben yatırım yapıyorum siz ezikler okuyun diyen bir tayfa var, yorumun onlara aslında.
O tayfa zaten borsadan hiç anlamayıp 1 yıl içinde TikToK'dan görüp zengin olma hayaliyle borsaya girenler 2 ay sonra borsaya girmeyin battım diyen çok gördüm. Normal bir hayata sahipseniz çalışmak zorundasınız ben biraz şanslı doğmuşum ne diyelim :)

Türkçe-2 yanlış 2 boş.
Matematik-5 yanlış.
Fen bilimleri-1 yanlış.
İnkılap-1 yanlış.
Din kültürü-Full
İngilizce-2 yanlış.

Sınav yayınlarının denemesi idi. Orta ile zor karışımı.
Kötü bir başlangıç oldu ama düzelteceğiz.
Hedefim 500 tam puan almak.
@EkmekArasıRam için LGS birincisi olacağım!

Şu an deneme sonuçların güzel ama sonuçta ilk denemen benim de 8.sınıfta ilk denemem cidden çok iyiydi ama sonradan konularda arttıkça biraz daha düştü sende inşallah bu durum yaşanmaz sen yeterince çalış emeğinin karşılığını alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı