8. sınıf notlarım nasıl?

Hocam zaten okul dışında hedeflerim var. Pek moralim bozulmuyor açıkçası :D

Maalesef herkes okumak istiyor, bir kısmı işten kaçmak için bir kısmı hiç çalışmak istemiyor, bir kısmı herkes okuyor diye okuyor...
Sonuç olarak mühendis oldum ama işsizim diyenler çıkıyor üstelik her yer cayır cayır mühendis ararken. Bu saçmalıklara kanma tercihlerini iyi yap.

Matematikten 6-7-8. sınıf birer soru bankası al çözümlü olsun mümkünse. 6. sınıf konularından YouTube'da video konu anlatım izlemeye başla, bitirdiğin konunun soru çözümlerini izle, soru bankasını da çöz. O şekilde toparlarsın matematiği. Fen ve İnkılap derslerine de oturup çalışman lazım. Türkçe'de dil bilgisi konularından eksiğin varsa onları tamamlayıp günde en azından 10 adet paragraf sorusu da çözersen iyi olur.

Matematikten 6-7-8. sınıf birer soru bankası al çözümlü olsun mümkünse. 6. sınıf konularından YouTube'da video konu anlatım izlemeye başla, bitirdiğin konunun soru çözümlerini izle, soru bankasını da çöz. O şekilde toparlarsın matematiği. Fen ve inkılap derslerine de oturup çalışman lazım. Türkçede dil bilgisi konularından eksiğin varsa onları tamamlayıp günde en azından 10 adet paragraf sorusu da çözersen iyi olur.

Önereceğiniz yayıncılık var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önereceğiniz yayıncılık var mıdır?
O konuda çok bilgim yok ama MEB'in kendi sitesindeki testler var. Onları mutlaka çöz derim. Hem "Kazanım Kavrama Testleri", hem "Beceri Temelli Testler", hem "Çalışma Fasikülleri". Buralardan kaliteli sorular çözebilirsin.

1641785191086.png

Ben de size bir şey sormak isterim, her dersinin ortalaması en kötü 70. Kötü olanlar da Matematik sence nasıl? Eksiğini kendin de biliyorsun, o eksiği kapatmaya çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı