8 sınıf proje almadan sınıftan geçilir mi?

Ahnohnim

Hectopat
Daha fazla  
8 sınıfım, ilk baş matematikten proje aldım. Hoca test kitabı bitireceksiniz deyince hocayla konuştum, istemedim. Hoca da kabul etti, proje notu şu an yok fen hocam alamazsan sorun yaparlar dedi sınıfta kalma gibi bir durum yaşanmaz değil mi? Hiçbir dersten proje notu yok şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer matematik notlarınız yüksekse ve sınıfı kendi notlarınız ile zaten geçebiliyorsanız sıkıntı olmaz. Hoca 0 0 verir bu da bir not sonuçta.

Eğer matematik notlarınız yüksekse ve sınıfı kendi notlarınız ile zaten geçebiliyorsanız sıkıntı olmaz. Hoca 0 0 verir bu da bir not sonuçta.

Hocam proje almadım matematikten almıştım sonra proje istmediğimi belirtip geri çıktım hiçbir dersten projem yok şu an.

8 sınıfım, ilk baş matematikten proje aldım. Hoca test kitabı bitireceksiniz deyince hocayla konuştum, istemedim. Hoca da kabul etti, proje notu şu an yok fen hocam alamazsan sorun yaparlar dedi sınıfta kalma gibi bir durum yaşanmaz değil mi? Hiçbir dersten proje notu yok şu an.
8. Sınıf, ortaokul 4 olmuyor mu? Ortaokulda proje ödevi yok diye biliyorum. Yine yeni sistem falan geldiyse bilmiyorum.

Liselerde ilk dönem başında sınıf hocası, senin seçtiğin dersler arasında bir proje ödevi verir, (onu nasıl yapacağını vb. dersin hocasıyla konuşursun) sene sonuna kadar yapman gerekir.

Yapmazsan e-okul'da 0 olarak girilir, bu da ortalamayı bayağı bir sarsar. Sözlülere, ya da sınavlardan 0 almışsın gibi düşün.

Hocam proje almadım matematikten almıştım sonra proje istmediğimi belirtip geri çıktım hiçbir dersten projem yok şu an.
Liselerde alınan proje değiştirilmiyor, ve ya silinmiyor. Ek proje mi aldınız?

8. sınıf, ortaokul 4 olmuyor mu? Ortaokulda proje ödevi yok diye biliyorum. Yine yeni sistem falan geldiyse bilmiyorum.

Liselerde ilk dönem başında sınıf hocası, senin seçtiğin dersler arasında bir proje ödevi verir, (onu nasıl yapacağını vb. dersin hocasıyla konuşursun) sene sonuna kadar yapman gerekir.

Yapmazsan e-Okul'da 0 olarak girilir, bu da ortalamayı bayağı bir sarsar. Sözlülere, ya da sınavlardan 0 almışsın gibi düşün.

Liselerde alınan proje değiştirilmiyor, veya silinmiyor. Ek proje mi aldınız?

Ortaokullara proje ödevi geldi evet ama e okulda falan gözükmüyor ek projede almadım almak zorunluydu ama açıkta kaldım hiçbir dersten proje alamadım 0 girilse bile hangi derse girilir o bile belli değil :(

Ben 3 senedir proje almıyorum😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı