8.sınıf Türkçe branş deneme sonucu nasıl?

crexy.ee

Decipat
Merhaba arkadaşlar 8.sınıfım LGS'ye hazırlanıyorum genellikle ben test çözerim. Okulda deneme oldu ona girdim bir kere aklıma geldi. Türkçe branş denemesi çözdüm çok yanlışım çıktı. Sizce zamanla gelişir mi? İlk girdiğim denemede de böyleydi. Okulda 12 doğru 8 yanlış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk girdiğiniz deneme ise yanlışlardan ders alarak o konular üzerinde durup o açıkları kapatmaya çalışabilirsiniz. Bu şekilde netleriniz artar.

Yani sömestır tatilindeyiz, daha zaman var.

Test çözmenin vakti geçti artık, bu saatten sonra deneme çözüp onlara alışmalısın. Zamanını iyi kullanmayı öğrenip panik yapmazsan düzelir elbette.

Düzenli çalışırsan tabii ki de yükselir özellikle bu tatilde açığını kapatmaya çalış.

Sıkıntı etme paragraf çöz bol bol çok etkisini görürsün ileride de. LGS için çok stres yapma şahsen tam puanlı liselere falan gitmeyeceksen LGS o kadar da önemli bir sınav değil.

Önemli hocam, lise de en az üniversite kadar önem taşıyor. Bir öğrenci 14-15 yaşındayken artık kararlarını vermeye başlıyor. Öğrenim gördüğü yere bağlı da öğrencinin kalitesi ve verimi artıyor. Bu ilerideki mesleğini de etkiliyor.

Hocam çok haklısın dil bilgisinin çoğu zaten ortaokulda öğretiliyor.

Hocam çok haklısın dil bilgisinin çoğu zaten ortaokulda öğretiliyor.

Sadece dil bilgisi değil, aynı ortaokulda öğrenim görmüş iki öğrencinin biri şehrin en düşük puanlı meslek lisesinden mezun olmuş, diğeri de en yüksek puanlı Anadolu lisesinden. İkisini de yan yana oturtup aradaki farkı zaten direkt anlayabilirsiniz. Lise yiğidin harman olduğu yer yani anlayacağınız. Öğrenci ahlaki, genel kültür, beceri, siyasi ve sosyal anlamda da kendini geliştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…