8. sınıf zor mu?

Arkadaşlar ben şu an 7.sınıfım. Biliyorsunuz yavaştan okul bitiyor. Unutmadan sorayım dedim. 8.sınıf çok mu zor? Çok mu yoğun?

Hatırladığım kadarıyla matematik zordu kalanı aynı zorluktaydı benim 8.sınıfta öğrendiğim matematik konusunu 10.sınıfta görmüştüm o yüzden matematik önemli.
 
Arkadaşlar ben şu an 7.sınıfım. Biliyorsunuz yavaştan okul bitiyor. Unutmadan sorayım dedim. 8.sınıf çok mu zor? Çok mu yoğun?

Birçoğu konusu 7'den basit bana göre. Zaten 8'deki çoğu konunun altyapısını 7'de gördünüz 7'nin matematikte falan sıkıntı çekmediysen 8'de çok çekmezsin. (sadece matematikten örnek vermek istedim ama ilk konular çok zor değil 3. üniteden sonra biraz zorlaşıyor bazı dersler)

Ben de 7.Sınıfım bize de şimdiden vakitlerini iyi geçirin diyorlar. Seneye çok yoğun olacak diyorlardı.

LGS yılı olacağı için bol bol test çözmeniz gerekecek o yüzden öyle diyorlardır.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı