8. Sınıflara MEB Tablet Dağıtacak Mı?

Daha fazla  
Merhaba TP Sosyal, ben 8. sinifa gectim. Bize MEB tablet dagitacak mi? Birde markasini bilen var mi ve derslerde nasil kullanilyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim komşuda da var. Bende Samsung Galaxy tab 3 var onunla yan yana koydum. İkisininde de Asphalt 7'di sanırım indirdim. Meb tablet 3 dk sonra oyundan attı. Yani hic iyi degil bendekin de ise hiç sıkıntı yok. Üstelik Meb'in tablette face twitter gibi sitelere girmiyor. Eger tablet istiyorsan Samsung Galaxy tab 3 T300 al süper. İyi gunler

Değişebiliyor. Bazılarına Samsung bazılarına GM veriliyor. İçindeki koruma yazılımları olmasa çok güzel tablet.

Derslerde kullanılmıyor. Peşkeş çekmek için yapılan boş bir yatırım.

Sadece liselere veriyorlar general mobile tablet. :) Ben bu sene sınıfta kaldım. Bizim okulda anadolu ama bize vermediler, gerekte yok zaten.

Bize bu sene lise 1 deyken verdiler General Mobile tabletin markası. 1 GB ram 1Ghz ama yine de ben pek kullanmıyorum. Ama çok da dandik bir tablet değil. Ön kamerası var.

Aslinda e-kitap okuyun diye ve interaktif uygulamalar için verildi ama öğretmenler pc kullanma konusunda cahil olunca... Oyuncak oldu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı