8. sınıfta açığa nasıl geçilir?

Vgkingsx01

Decapat
Daha fazla  
Selam herkese. 8.sınıfa yeni geçtim okuma isteğim gram kadar yok. Peder beyin yanında çalışmayı istiyorum. Kasap dükkanımız var aile ve babadan onay aldım. Tek sorun açığa nasıl geçebilirim?

Of be kafam çok karışmıştı teşekkür ederim link için pedere atalım bakalım.

Of be kafam çok karışmıştı teşekkür ederim link için pedere atalım bakalım.

Torpil mi yapacaksın yani?

Reis torpil değil sadece dedikodu duydum dedim. Ben hayatımı afedersiniz de saçma sapan şeyler öğrenmek yerine baba yolundan giderim, daha iyi yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık öğretime geçmek için en az 14 yaşında olman ve velinle birlikte okul müdürlüğüne dilekçe vererek başvurman gerekir; başvuru, İl/İlçe milli eğitim müdürlüğü tarafından onaylandığında seni açık ortaokula kaydederler ve bundan sonra eğitimine açık öğretim sistemi üzerinden devam edersin.

Açık öğretime geçmek için en az 14 yaşında olman ve velinle birlikte okul müdürlüğüne dilekçe vererek başvurman gerekir; başvuru, İl/İlçe milli eğitim müdürlüğü tarafından onaylandığında seni açık ortaokula kaydederler ve bundan sonra eğitimine açık öğretim sistemi üzerinden devam edersin.
Kimlikte zaten 14 üm onda sıkıntı yok

Teşekkür ediyorum bilgi için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı