Hiçbir şey belli olmuyor.
Bir anda uzayabilirsin ben bir anda uzamıştım.
@KİMse kim 190 olur mu basket oynarsa boyu?
O kadar uzamaz her halde. Ben 2 sene kesintisiz basketbol oynadım uzama hızı arttı.
@KİMse kim 190 olur mu basket oynarsa boyu?
Geç girmiş olabilirler de az ihtimali mi baz alalım çoğunluk 12-14 yaş arası giriyor ergenliğe.Benim kuzenlerim lisede çok uzadılar 8. sınıftayken boyları kısaymış.
Şakasına yazdım da basketin etkisi en fazla 2 3 cm falandır sadece boy uzatmak için girmek çok saçma baskete.Bir anda uzayabilirsin ben bir anda uzamıştım.
O kadar uzamaz her halde. Ben 2 sene kesintisiz basketbol oynadım uzama hızı arttı.
Geç girmiş olabilirler de az ihtimali mi baz alalım çoğunluk 12-14 yaş arası giriyor ergenliğe.
ben az basket oynamadım 35 kiloyum.@KİMse kim 190 olur mu basket oynarsa boyu?
Şakasına yazdım da basketin etkisi en fazla 2-3 cm falandır sadece boy uzatmak için girmek çok saçma baskete.
Hocam benim arkadaşım da doktora gitti. Mama tarzı bir şey verdi. Boyunu uzattı ama beyefendi naza bindi. İçmeyeceğim dedi. Boyunu 3-5 cm uzatmıştı yine de. İçseydi belki 1.60 olabilirdi.Hocam yapabileceğiniz en iyi şey doktora görünmek belki hormonel bir sıkıntı vardır erken tedavi ile çözme ihtimali vardır doktorun.
8.sinifta kızların daha uzun olması beklenmez genelde eşit ya da daha uzun olur erkekler. Bunun dışı ileride olacağı Max boyda 165 falan ki o da ergenliğe girmediyse. Ortalamaya göre kısa bunun dışında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.