Çözüldü 8. sınıfta hangi dersten kalınıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ekranımbozuldu

Femtopat
Katılım
10 Mart 2024
Mesajlar
49
Arkadaşlar ben 40 gündür okula gitmiyorum. Sınavlarım da rezalet. Bana 8. sınıfta hangi şeylerden kalırım yazabilir misiniz? Sınıfta kalmamaya çalışacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yani herhalde o Türkçe 70 not şeyi palavra inşallah bu yazdığınız metin doğrudur

Yeni düzenlemeye göre Türkçe 70 diğer derslerin ise en az 50 olması gerekiyor. Peki Türkçe dersinden 69 alan ya da diğer derslerden 49 alan öğrenci sınıfta mı kalır? Türkçe dersi 69,99 (70 altı), diğer dersleri 49, 99 (50 altı) olan öğrenci bu derslerden başarısız sayılır.

Yani herhalde o Türkçe 70 not şeyi palavra inşallah bu yazdığınız metin doğrudur

Ama anlamadığım bir şey var 30 günü aşması durumundaki şey 9. sınıflar için mi yoksa ortaokulmu

Lise seviyesindeki öğrenciler direkt kalıyor, ortaokul öğrencilerine ŞÖK karar veriyor kalıp kalmayacağına.
Hocam peki dediğim gibi devamsızlığım 50 günün falan üstünde notlarımda kötünün bir tık altı yani, matematikten falan 10 aldım diğer dersleri şu anda bilmiyorum. e-Okul'a giremiyorum, beni geçirme ihtimalleri kaç?



Hocam ben hiç kavga çıkarmadım herhalde beni geçirirler dediğiniz şeye göre. Ben yalnız biriyim biraz arkadaşım yok okulda kimseyle de aram kötü değil.
Çoluk çocuk deyip geçiredebilirler ya da bu öğrenci dersten bir halt anlamamış notları çok kötü deyip tekrar okusun da diyebilirler.
 
Ben matematikten ilk sınav 15 aldım kalacağımı düşünmüyorum üstelik 40 güne yakında devamsızlığım var sen neden bu kadar taktın anlamadım 🤣🤣 dediğim gibi yüzde 90 geçme yüzde 10 kalma ihtimalin var.

Hocam ben geçen senede böyleydim annem sürekli diyor kalacaksın kalacaksın ama annem de bilmiyor 40 gündür okula gitmediğimi, ona rağmen böyle diyor annem. İnşallah kalmam sınıfta.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı