Benim 16GB var 1 kanalda, diğer kanala 4 GB taksam sıkıntı yaşar mıyım? 20 GB toplam olucak zaten o bana uzun bir süre yeter diye düşünüyorum.Kullanılabilir fakat biraz daha bütçe için bekleyip 8 GB almanız daha mantıklı olur. Çift kanal kullanmak için 8+8 GB kullanmanız en mantıklısı.
Benim 2+8 ama Dual Channel yazıyor. Doğru mudur?Kullanılabilir fakat biraz daha bütçe için bekleyip 8 GB almanız daha mantıklı olur. Çift kanal kullanmak için 8+8 GB kullanmanız en mantıklısı.
Eğer fazla RAM kullanan uygulamalarla işiniz yoksa 16 GB sizin için gayet yeterli olacaktır. Bunun yerine bütçenizi bekletip biraz daha yükseltin. İleride bir 16 GB daha takarsanız çok daha iyi olur.Benim 16GB var 1 kanalda, diğer kanala 4 GB taksam sıkıntı yaşar mıyım? 20 GB toplam olucak zaten o bana uzun bir süre yeter diye düşünüyorum.
2133 MHz kullanıyorum. 2020'den sonra DDR5 RAM'ler çıkacakmış. O zaman büyük ihtimalle sistem değişir benim demek istediğim. 16+4 düzgün çalışır mı? Çünkü 20 GB bana o zamana kadar hayli hayli yeter.Eğer fazla RAM kullanan uygulamalarla işiniz yoksa 16 GB sizin için gayet yeterli olacaktır. Bunun yerine bütçenizi bekletip biraz daha yükseltin. İleride bir 16 GB daha takarsanız çok daha iyi olur.
Benim 2+8 ama Dual Channel yazıyor. Doğru mudur?
2133 MHz kullanıyorum. 2020'den sonra DDR5 RAM'ler çıkacakmış. O zaman büyük ihtimalle sistem değişir benim demek istediğim. 16+4 düzgün çalışır mı? Çünkü 20 GB bana o zamana kadar hayli hayli yeter.
Her iki kanalda da eşit miktarda RAM olmalı ve teknik değerler aynı olmalı.Benim 2+8 ama Dual Channel yazıyor. Doğru mudur?
O zaman CPU-Z'ye güvenmemek gerek.Her iki kanalda da eşit miktarda RAM olmalı ve teknik değerler aynı olmalı.
Bu zamanda 16 ve 20 arasında büyük fark yok. Minimum 16 GB RAM isteyen oyuna denk gelmedim şimdiye kadar. 16 GB RAM birkaç yıl boyunca size rahatlıkla yetecektir. Boş yere masraf etmenize gerek yok.2133 MHz kullanıyorum. 2020'den sonra DDR5 RAM'ler çıkacakmış. O zaman büyük ihtimalle sistem değişir benim demek istediğim. 16+4 düzgün çalışır mı? Çünkü 20 GB bana o zamana kadar hayli hayli yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.