8 yıldır internet aboneliğe başvurulmasına rağmen altyapı getirmiyorlar

Sparex57

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: zoko Amiral DK431
Anakart: ASUS Prıme B550m-k Am4
İşlemci: Amd Ryzen 7 5700x
Ekran Kartı: SAPPHIRE Pulse Rx 6700 Xt
Ram: G Skill Gskill Ripjawsv 16 gb
Sıvı Soğutma: Corsair 360mm H150
SSD: Adata 512gb Legend 700
Power supply: GAMEFORCE Gf750 750w 80+ Bronz
Monitör: Samsung Odyssey G4 25" 1ms 240hz ıps
Mouse: Rampage Smx-r21 Compact Usb Beyaz Rgb
Klavye: AULA F75 RGB Mekanik Kablosuz
Kulaklık: RAZER Blackshark V2 X
Öncelikle selamlar. 8 yıl önce kiraya girmiş olduğum evde internete başvurmama rağmen hala altyapı getirmediler. Fiber internet portunu yaptılar ancak 1 yıl önce ve hala altyapı yok. Artık bıktım kotalı 200 GB kullanmaktan. Hem kotalı kullanıyorum hem de hızı aşırı yavaş. 2 gündür GTA 5 indirmeye çalışıyorum. Ayrıca mecburen ek paket yüklemek zorundayım. Cebimden her ay şu anki tarife ile ek paket almama rağmen 400 TL civarı para çıkıyor ve çok kötü hızlar alıyorum. Bu arada Vodafone Redbox kullanıyorum, 4 yıldır kullanıyorum. 2025 Nisan'da taahhüt 4 yıllık olacak, iptal ettirmek istiyorum. Altyapı getirtmem için bir öneriniz var mı?

Hocam İstanbul/Arnavutköy İmrahor mahallesi zekai sokak

Türk Telekom ile görüşün. Alttaki örnek de yardımcı olur belki:

Teşekkür ederim hocam durumdan bahsedeceğim eğer ki olursa

Teşekkür ederim hocam durumdan bahsedeceğim eğer ki olursa
ADSL veya VDSL'de mi yok hocam? Apartmanda diğer komşularda var mı internet kullanan ? BTK'den şikayet oluşturun. İmza toplayabilirseniz apartmanca toplayın. Türk Telekom bölge müdürlüğünüzün erişim planlama birimine verin. Ben BTK'den şikayet oluşturdum aylarca. 3 ay önce arandım. VDSL getireceklerini söylediler 1 yıl içinde. Eskiden asla bulunduğum yere yatırım yapmayız diyorlardı.

ADSL veya VDSL'de mi yok hocam? Apartmanda diğer komşularda var mı internet kullanan? BTK'den şikayet oluşturun. İmza toplayabilirseniz apartmanca toplayın. Türk Telekom bölge müdürlüğünüzün erişim planlama birimine verin. Ben BTK'den şikayet oluşturdum aylarca. 3 ay önce arandım. VDSL getireceklerini söylediler 1 yıl içinde. Eskiden asla bulunduğum yere yatırım yapmayız diyorlardı.

Hocam geç cevap verdim kusura bakma yan binada 2 ADSL var bizim binada ise 4 daire var 2 kişi Redbox kullanıyor bende dahil bir de o kadar beklememe fiber bağlarlar inşallah.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı