Arkadaşlar 2 ay önce 8 yıllık arkadaşımla özel nedenler yüzünden küstük. Fakat o küsmekle kalmadı ailesinden birisi kardeşimin okuldaki kaydını sildi. Kardeşimde özel okulda olduğu için parasını peşin vermiştik. Ama attılar şimdi de başka bir hesaptan "ailenin maaşını elinizden alacağım" diyor sizce dava falan açabilir miyim? SS'de var zaten.
@405518 eğer bu sesi mahkemeye delil olarak verirsen kabul edilmeme oranı yüksek, hem de karşı taraftan izin almadan kayıt yapmışsın. Ama öteki şekilde davayı belki kazanırsın, müdür yardımcısı kabul etmez. Bu durumda davayı direkt okul yönetimine açman gerekir.
Arkadaşlar 2 ay önce 8 yıllık arkadaşımla özel nedenler yüzünden küstük. Fakat o küsmekle kalmadı ailesinden birisi kardeşimin okuldaki kaydını sildi. Kardeşimde özel okulda olduğu için parasını peşin vermiştik. Ama attılar şimdi de başka bir hesaptan "ailenin maaşını elinizden alacağım" diyor sizce dava falan açabilir miyim? SS'de var zaten.
İsterseniz kızın isterseniz linçleyin ama bence eğer bu adam elini kolunu sallaya sallaya kardeşini okuldan atabiliyor ise, tehdit edebiliyorsa her şeyi yapabilir. Uzlaşmayı düşünün veya ondan uzak olun bence. Genellikle böyle insanların her yerde eli ayağı olur. Ha bu gün açarsın davayı kazanırsın yarın başka bir şey olur başına kalır.
Arkadaşlar geç oldu farkındayım ama 1 yıldır aramızda bir şey olmadı korkudan açamadım içimde kaldı kardeşiminde benim okuduğum okula yazdırdık her şey iyi gidiyor
Arkadaşlar geç oldu farkındayım ama 1 yıldır aramızda bir şey olmadı korkudan açamadım içimde kaldı kardeşiminde benim okuduğum okula yazdırdık her şey iyi gidiyor