23Bu arada arkadaşın yaşı kaçtı?
23Bu arada arkadaşın yaşı kaçtı?
Tehdit bile etmiş, yeterli kanıt varsa açabilirsin.Arkadaşlar 2 ay önce 8 yıllık arkadaşımla özel nedenler yüzünden küstük. Fakat o küsmekle kalmadı ailesinden birisi kardeşimin okuldaki kaydını sildi. Kardeşimde özel okulda olduğu için parasını peşin vermiştik. Ama attılar şimdi de başka bir hesaptan "ailenin maaşını elinizden alacağım" diyor sizce dava falan açabilir miyim? SS'de var zaten.
Ben direk davayı açar, kurtulurdum. Hapse bile girebilir. Bu olanları da savcılığa anlat.
Arkadaşlar 2 ay önce 8 yıllık arkadaşımla özel nedenler yüzünden küstük. Fakat o küsmekle kalmadı ailesinden birisi kardeşimin okuldaki kaydını sildi. Kardeşimde özel okulda olduğu için parasını peşin vermiştik. Ama attılar şimdi de başka bir hesaptan "ailenin maaşını elinizden alacağım" diyor sizce dava falan açabilir miyim? SS'de var zaten.
Ezilmeye devamArkadaşlar geç oldu farkındayım ama 1 yıldır aramızda bir şey olmadı korkudan açamadım içimde kaldı kardeşiminde benim okuduğum okula yazdırdık her şey iyi gidiyor

Ezilmeye devam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.