80.000 TL bütçeli sistem önerisi

Bütçe
80.000~
7800x3D daha iyi bir işlemci. Anakart olarak daha düşük seviye bir anakart + RAM CL38 + kasa 750 watt Gamepower + 240mm sıvı soğutma ve SSD daha kötü. Yani 5070 Ti için anakart + işlemci + RAM + kasa + soğutma + SSD'den kısıyorsun.

Dediğim gibi tamamen tercih meselesi ama sizin dediğiniz gibi işlemciniz daha iyi değil genel puan farkına bakarsanız benim önerdiğim daha önde ben zaten benim önerdiğimi al demedim tekrar okursanız fark edersiniz. :D

Baktımda hocam benim önerdiğim işlemci biraz daha iyiymiş. Arkadaşa kalmış seçenek benim önerdiğim biraz daha önde ve Ray Tracing olsun yeni donanımlar olsun daha önde bir sistem tamamen tercih meselesi aslında.

Daha iyi değil eşit ama hikaye oyunlarında, FPS oyunlarında ise 7800x3D'nin çok büyük üstünlüğü var.

Dediğim gibi tamamen tercih meselesi ama sizin dediğiniz gibi işlemciniz daha iyi değil genel puan farkına bakarsanız benim önerdiğim daha önde ben zaten benim önerdiğimi al demedim tekrar okursanız fark edersiniz. :D
9700X'in tek + yönü render alacaksa. Render dışı her yönde 7800X3D daha iyi.

7800X3D daha iyi bir işlemci. Anakart olarak daha düşük seviye bir anakart + Ram CL38 + Kasa 750 watt gamepower + 240MM sıvı soğutma ve ssd daha kötü. Yani 5070Tİ için anakart + işlemci + ram + kasa + soğutma + ssd'den kısıyorsun
Reis doğru diyorsundur da Sinerji de vade farkı çok yüksek.

9700X'in tek + yönü render alacaksa. Render dışı her yönde 7800X3D daha iyi.
Render’da çok büyük bir fark mı var?

Dosya Ekleri

• IMG_0198.jpeg
    IMG_0198.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 10

Ekran kartını İnce Hesap. Geri kalan parçaları İtopya'dan alabilirsin.

Abartı denmez ama biraz var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı