Biri ile konuşmasını gördüm ama zaman ve bütçe farkı olduğu için tekrar sormak istedim.Ekipman konusunda @Görkem Umut abimiz daha bilgilidir.
Biri ile konuşmasını gördüm ama zaman ve bütçe farkı olduğu için tekrar sormak istedim.Ekipman konusunda @Görkem Umut abimiz daha bilgilidir.
Kask hariç alman gereken ekipmanlar; Mont, eldiven, pantolon ve korumalı ayakkabıdır. Monta 5000TL civarı gitse, pantolona 3000TL, Eldivene 2500TL ve korumalı ayakkabıya 5000TL gitse ortalama 15 bin TL olacak. Set gibi olarak istersen şunu yapabilirsin.Biri ile konuşmasını gördüm ama zaman ve bütçe farkı olduğu için tekrar sormak istedim.
CFMOTO pişmanlıktır diyen çok gördüm internet üzerinde ama o yüzden çok yanaşmadım.
Tamamdır teşekkür ederim. Bir de ekipman soracaktım aklıma gelmişken. Kask klasik olarak LS2 aldım. Mont, eldiven vs. fiyat performans olarak var mı tavsiye?
LS2 Rapid 2 var. Prosev ne kadar sağlam bir marka ya da piyasa değerleri nasıl? Hani bir süre kullanıp yüksek makinelere geçtiğimde daha sağlam bir ekipmana geçmeli miyim bu attığınız modeller yeterli mi? Daha farklı markalara geç derseniz de Prosev'i ikinci el satmak kolay mıdır?Kask hariç alman gereken ekipmanlar; Mont, eldiven, pantolon ve korumalı ayakkabıdır. Monta 5000TL civarı gitse, pantolona 3000TL, Eldivene 2500TL ve korumalı ayakkabıya 5000TL gitse ortalama 15 bin TL olacak. Set gibi olarak istersen şunu yapabilirsin.
Mont (Kendim de kullanıyorum, memnunum.):
![]()
Prosev 18609 Mont Kısa Hörgüçlü - Fiyatı, Yorumları
Prosev 18609 Mont Kısa Hörgüçlü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Pantolon:
![]()
Prosev Titanyum Korumalı Motosiklet Pantolonu 2XL | Kalyoncu Motor
Prosev Titanyum Korumalı Motosiklet Pantolonu motosiklet aksesuar mağazası Kalyoncu Motor`dan satın alabilirsiniz.www.kalyoncumotor.com
Eldiven:
![]()
PROSEV GL60 SİYAH/KIRMIZI DERİ/CORDURA MOTOSİKLET ELDİVENİ
PROSEV GL60 SİYAH/KIRMIZI DERİ/CORDURA MOTOSİKLET ELDİVENİ Deri+Cordura Kumaş Soft Koruma Waterprof Telefon Kaydırma Özelliği TÜM ÜRÜNLERİMİZDE OLDUĞU GİBİ, TÜRKİYENİN EN İYİ FİYATINA! Beğenmediğiniz takdirde iade edebilirsiniz👍🏻 (Etiket açılmamış ve bozulmamış olmalıdır)temizekipman.com
Ayakkabı:
![]()
Vexo MACAN WINTER BOT SİYAH - Fiyatı, Yorumları
Vexo MACAN WINTER BOT SİYAH yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kask olarak LS2'nin hangi modelini kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim.CFMOTO nk serisi sağlam motorlardır isterseniz alabilirsiniz size kalmış mont eldiven setleri hakkında pek bilgim yok kuzenim vermişti bana.
2. el motosiklet ekipmanı satmak çok zordur, Dainese, Alpinestars vb. markalar olmadıkça. Ben 2-3 kere kaza yaptım, tamamen korudu beni. Uzunca sürüklendiğim, sırt üstü düştüğüm de oldu. Bu gibi markalardan başka çaren yok zaten bu fiyat bandında.LS2 Rapid 2 var. Prosev ne kadar sağlam bir marka ya da piyasa değerleri nasıl? Hani bir süre kullanıp yüksek makinelere geçtiğimde daha sağlam bir ekipmana geçmeli miyim bu attığınız modeller yeterli mi? Daha farklı markalara geç derseniz de Prosev'i ikinci el satmak kolay mıdır?
Teşekkür ederim.
Geçmiş olsun. Kaza yaptım dediğinde Prosev vardı değil mi üstünde? Dainese veya Alpinestars'tan önerebileceğin neler var? Ben bir göz atmıştım. Biraz tuzlu ama varsa önerin bir bakayım bende.2. El motosiklet ekipmanı satmak çok zordur Dainese, Alpinestars vb. markalar olmadıkça. Ben 2-3 kere kaza yaptım tamamen korudu beni uzunca sürüklendiğim, sırt üstü düştüğüm de oldu. Bu gibi markalardan başka çaren yok zaten bu fiyat bandında.
Bence motordan bağımsız en iyi ekipmanlar kullanılmalıdır. Bende 125cc scooter var 40 bin TL'ys satıyorum ekipmanlarım 30 bin TL civarında. İmkanım olsa en iyi kaskları vesayre alırdım.
Evet Prosev 18609 mont, Scoyco K26 dizlik, Shima STR2, AGV K1S kask ve Scooter askeri bot vardı. Yaptığım kaza buydu.Geçmiş olsun. Kaza yaptım dediğinde Prosev vardı değil mi üstünde? Dainese veya Alpinestars'tan önerebileceğin neler var? Ben bir göz atmıştım. Biraz tuzlu ama varsa önerin bir bakayım bende.
Evet Prosev 18609 mont, Scoyco K26 dizlik, Shima STR2, AGV K1S kask ve Scooter askeri bot vardı. Yaptığım kaza buydu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.