80.000 TL'ye yazılım ve oyun için laptop önerisi

Bütçe
70.000-80.000
Az önce Security Breach'i Ultra ayarlarda oynadım, 57 dereceydi.

Oyun 2 boyutlu vs. değilse bu imkansız. Ya da çok hafif bur oyundur. Şarjda değildir. Düzgün AAA oyunlarda 90 derecelerde. Kullanıyorum oradan biliyorum😀

Benim attığım Acer nasıl hocam.

Net bir fikrim yok hocam. İzlediğim birkaç test vardı ama hepsi bambaşka çıktığı için bir türlü güvenemedim.

Oyun 2 boyutlu vs. değilse bu imkansız. Ya da çok hafif bur oyundur. Şarjda değildir. Düzgün AAA oyunlarda 90 derecelerde. Kullanıyorum oradan biliyorum😀

Net bir fikrim yok hocam. İzlediğim birkaç test vardı ama hepsi bambaşka çıktığı için bir türlü güvenemedim.

3050 4 GB 32 RAM i7 12650H 1TB SSD.
Hafif droplarla Ultra ayarda oynadım, oyun 3D ve gayet iyi grafiklere sahip.

Hayatımda ilk defa bu kadar yüksek bir bütçe görüyorum.

Ayrıca vade farksız 1, 2, 3, 6, 9 ve 12 taksit yapabiliyorsunuz.

1705763099314.png

1705763099314.png

Hile olmasın diye farklı farklı zamanlarda SS aldığım Far Cry 6 ekran kartı sıcaklıklarım, oyunu ultrada oynuyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-20 171404.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-20 171404.png
    90,9 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2090861

Hile olmasın diye farklı farklı zamanlarda SS aldığım Far Cry 6 ekran kartı sıcaklıklarım, oyunu ultrada oynuyorum.

Kaç watt çekiyor şu an GPU? CPU berbat değerlerde çünkü, kaç derece CPU?

Kaç watt çekiyor şu an GPU? CPU berbat değerlerde çünkü, kaç derece CPU?

Afterburner'dan açmayı anlatırsanız onu da gösterebilirim. Haricinde CPU-Z stres testinde 77 ort almıştı.

Afterburner'dan açmayı anlatırsanız onu da gösterebilirim. Haricinde CPU-Z stres testinde 77 ort almıştı.

Ayrıca i7 12650h,3050 gibi bir kartı çok rahat besleyebilir zaten.

CPU sıcaklığı diye bir yer olması gerekli. Diğerlerini açtığınız gibi açın. GPU'nun kaç watt çektiği de GPU güçü diye belirtiliyor yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca i7 12650H, 3050 gibi bir kartı çok rahat besleyebilir zaten.

Evet besler ama düşüm güç tükettiği zaman sorun yaratabilir ki şu an çok az güç tüketiyor. Bu değerlerde yüksek derecelere çıkmamış olmalı.

CPU sıcaklığı diye bir yer olması gerekli. Diğerlerini açtığınız gibi açın. GPU'nun kaç watt çektiği de GPU güçü diye belirtiliyor yanlış hatırlamıyorsam.

Evet besler ama düşüm güç tükettiği zaman sorun yaratabilir ki şu an çok az güç tüketiyor. Bu değerlerde yüksek derecelere çıkmamış olmalı.

6.45 gibi derse gideceğim, yarın müsait olduğumda hem Detroit hem FC6, GPU, CPU sıcaklıklarını atacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı