CPU sicakligini gormedigim icin direk soyledim neyin iyi oldugunu.CPU watt değerini koymuş arkadaş ama CPU sıcaklığı değil o. GPU sıcaklığı.
CPU sicakligini gormedigim icin direk soyledim neyin iyi oldugunu.CPU watt değerini koymuş arkadaş ama CPU sıcaklığı değil o. GPU sıcaklığı.
50 watt değerinde 70 derece ise iyi, 80 derece ise idare eder.
CPU watt değerini koymuş arkadaş ama CPU sıcaklığı değil o. GPU sıcaklığı.
CPU sıcaklığı, watt mhz değeri lazım.CPU watt değeri o evet, ekran kartım 70 watt.
CPU sıcaklığı, watt MHz değeri lazım.
Kaç watt çekiyor şu an GPU? CPU berbat değerlerde çünkü, kaç derece CPU?
CPU sıcaklığı, watt MHz değeri lazım.
Bu şekilde yanlış değilsem.
![]()
Kusura bakmayın müsait olmadım, aynı zamanda ayarlarda CPU ısısının Afterburner'da açık olduğunu görmeme rağmen düzeltemedim, Far Cry 5 Ultra ayarlar, resulution scale 1.5, fov 120.
Dost şimdi de fotoğraflarda CPU sıcaklıgı yok. CPU kullanım ve mhz de eksik. Ama cektigi watt asiri az.Bu şekilde yanlış değilsem.
Eki Görüntüle 2096520
Kusura bakmayın müsait olmadım, aynı zamanda ayarlarda CPU ısısının Afterburner'da açık olduğunu görmeme rağmen düzeltemedim, Far Cry 5 Ultra ayarlar, resulution scale 1.5, fov 120.
Detroit: Become Human Ultra ayarlar, resolution scale 1.0
Eki Görüntüle 2096554
Dost şimdi de fotoğraflarda CPU sıcaklıgı yok. CPU kullanım ve MHz de eksik. Ama cektigi watt aşırı az.
Turbo mu kapali?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.