80-100 bin TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçe
80-100 bin TL

proxi43

Yoctopat
Daha fazla  
Oğluma bilgisayar toplamak istiyorum. Arada ben de sebepleneceğim tabii. Hazır sistemler mantıklı mı? Parça parça almak daha mı iyi? Ortalama 80 ila 100 bin arası bir bütçe ayırayım dedim, üstüne çıkmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Oğluma bilgisayar toplamak istiyorum. Arada ben de sebepleneceğim tabii. Hazır sistemler mantıklı mı? Parça parça almak daha mı iyi? Ortalama 80 ila 100 bin arası bir bütçe ayırayım dedim, üstüne çıkmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bence parça parça daha iyi çünkü sistem özelliklerini siz seçiyorsunuz ama hazır alıp almamak size kalmış tabi. Ben ana kartlardan vesairelerden çok anlamam, o yüzden sistem konusunda yardımcı olamayacağım. Eğer parça parça alacak yani kasa toplatacak iseniz Vatan gibi yerlere toplatabilirsiniz. Bütçenize uygun bilgisayar ayarlarlar.

Şu an ne desek boş abi 11 Kasım'ı beklemenizi isterim şahsen. Parçalar orada ucuza satılıyor bayağı artı olarak cuma günleride İncehesap'ta indirimler oluyor. ( Kasım indirimi olan satıcılar İtopya İncehesap Sinerji GameGaraj gibi yerler)

CPU: 9700X
GPU: PNY 5080
Anakart: MSI PRO B650-S
Ram: Lexar Ares 2x16 32gb 6400mhz cl32
SSD: Kioxia Exceria PRO1TB
Sıvı Soğutma: Enermax Liqmax III 360mm
PSU+Kasa: Raijintek Ponos Ultra MS4 850w

103k. Bu fiyatlara çıkmak istemezseniz;

CPU: 7800x3D
GPU: Sapphire Pulse 9070xt
Anakart: MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi
Ram: Lexar Ares 2x16 32gb 6400mhz cl32
SSD: Kioxia Exceria PRO1TB
Sıvı Soğutma: DeepCool LT720 360mm
PSU+Kasa: Raijintek Ponos Ultra MS4 850w

83k

Ne güzel :), ne oynacak cocuk? ona göre önerelim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı