80-95 bin TL RTX 4080 Super sistem önerisi

Ya da

Totalde 80-90k bir şey tutması lazım.

@Kobra Ahmet Çakar Beğenmeme sebebinizi söyler misiniz?

Son düzenleme:

Ya da

Totalde 80-90k bir şey tutması lazım.

@Kobra Ahmet Çakar Beğenmeme sebebinizi söyler misiniz?
Pardon hocam 14700K'lı işlemci atacağıma Ultra'lı atmışım benim hatam. 14700K nispeten biraz daha iyi performans verir.
Düzelteceğim linki. Konu sahibindende özür diliyorum.

Pardon hocam 14700K'lı işlemci atacağıma Ultra'lı atmışım benim hatam. 14700K nispeten biraz daha iyi performans verir.
Düzelteceğim linki. Konu Sahibinden'de özür diliyorum.

Hocam, attığınız sistemler oyun için değil, o yüzden beğenmedim attım bende.
Attığınız sistemler tamamen render için yapılmış sistemler, ProArt kartlar, Intel işlemciler vb.
Üstüne ısındıkları için o soğutucu yetmeyecek, isterse onun 360mm versiyonunu alsın.
Direkt olarak pompası kötü soğutucunun.

Hocam, attığınız sistemler oyun için değil, o yüzden beğenmedim attım bende.
Attığınız sistemler tamamen render için yapılmış sistemler, ProArt kartlar, Intel işlemciler vb.
Üstüne ısındıkları için o soğutucu yetmeyecek, isterse onun 360mm versiyonunu alsın.
Direkt olarak pompası kötü soğutucunun.
Soğutucudan neredeyse hiç anlamam doğrudur söylediğiniz fakat ProArt ekran kartlarında performanstan bir kayıp olmuyor. Intel ise yüksek çekirdekli, FPS oyunlarında ve arka planda yapılan işlerde mükemmel iş çıkarır. Laptoplarda mesela AMD'ciyimdir fakat iş kasaya gelince Intel'i tercih ederim.

Soğutucudan neredeyse hiç anlamam doğrudur söylediğiniz fakat ProArt ekran kartlarında performanstan bir kayıp olmuyor. Intel ise yüksek çekirdekli, FPS oyunlarında ve arka planda yapılan işlerde mükemmel iş çıkarır. Laptoplarda mesela AMD'ciyimdir fakat iş kasaya gelince Intel'i tercih ederim.

Oyun konusunda AMD her türlü daha iyi, genelde açılan konularda oyun için sistem toplanıyor.
Yani sırf ProArt gibi şeylerden dolayı sistem daha pahalı demeye çalışmıştım.

Hatta galiba bütçe yetiyor, arkadaş 7800x3D alabilir.

Hem daha az ısınıyor, hem de özellikle FPS oyunlarında daha fazla FPS veriyor.
Attığınız soketin ölü olmasından vs. bahsetmiyorum bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı