80 Bin TL Araç Önerisi

Gören de Opel'de hata yok zanneder. Kronik hatalar Opel'de de mevcut. Astra ve Vectra kullanan arkadaşlarımdan biliyorum:

Dizel motorlarda yağ yakma sorunu,
Benzin pompası arızaları,
Direksiyon kutusu problemleri,
Vites körüğü parçalanmaları,
3 ayda bir baskı balata değişimleri vs. Artar gider.

Sanayiye yolum uğramasın istiyorsan; sıfır Toyota al. Kafan rahat olsun. Ancak adamlar sağlamlığa önem verdiği için performansı çok iyi değil. Hantal biraz. :)

Not: 4 yıldır Toyota kullanıcısıyım.
toyota hakkında %100 doğru diyosun bu düşük beygirli haliyle bi yıl en cok satılan araç olmuş adamlar bi 100 beygire çıkartsalar şu arabayı piyasayı alt üst edecekte yok arkadaş arabada herşeyi yapmışlar 90 beygir motor koymuşlar neden böyle bisey yaptıklarını hala çözemedim tofas doğan 75 beygir zaten fiyatada bas motoruda yükselt bi çeşit satış stratejisi falanmi anlamadım gitti.

İlk aracınız olacakmış sıfır veya yaşı küçük bir model alırsanız çok masraflı olur tavsiyem Audi / A6 / A6 Sedan / 3.0 TDI Quattro / MAVİ NOKTA MOTORS'DAN 2008 MODEL AUDİ A6 3.0 TDİ QUATTRO SLİNE sahibinden.comda - 497174733

Geçen ay sanayide; VW, Seat, Audi ve Skoda kullanıcılarının TDI motorlu araçlarını 100.000 KM'den sonra elden çıkarmaya çalıştıklarını; elden çıkarmazlarsa ağır masrafların onları beklediği yönünde duyum almıştım. Bilginiz var mı?

Tavsiye ettiğiniz araç 3.0 Quattro TDI olmasına rağmen 246.000 KM yazıyor.
toyota hakkında %100 doğru diyosun bu düşük beygirli haliyle bi yıl en cok satılan araç olmuş adamlar bi 100 beygire çıkartsalar şu arabayı piyasayı alt üst edecekte yok arkadaş arabada herşeyi yapmışlar 90 beygir motor koymuşlar neden böyle bisey yaptıklarını hala çözemedim tofas doğan 75 beygir zaten fiyatada bas motoruda yükselt bi çeşit satış stratejisi falanmi anlamadım gitti.

90 HP; 1.33 hacimli motorlarda oluyor. Düşük HP yüksek hacim olursa yakıt tüketimi artar çünkü. 1.6 modellerde HP 110'dan başlıyor. 1.6 motor 110-120 HP çok yakmaz.

Toyota emekli adam arabası. Aile arabası. Bayır çıkarken tıkanmasın yeter Toyota kullanıcılarına. 100 KM/h'e 6 saniyede çıkayım gibi dertleri olmaz. Ondan dolayı diğer otomobillere göre biraz hantal kalıyor. Supra'yı ve GT86'yı dahil etmiyorum tabii ki de. :LOL:

Son düzenleme:
Astra sedan 1.6 benzinli manuel edition alırsın anca bomboş bir araba.2013 model 1.6 dizel Peugeot 508 Allure 80 bin tl alırsın ki dolu dolu bir araç ve d segmenti.

Geçen ay sanayide; VW, Seat, Audi ve Skoda kullanıcılarının TDI motorlu araçlarını 100.000 KM'den sonra elden çıkarmaya çalıştıklarını; elden çıkarmazlarsa ağır masrafların onları beklediği yönünde duyum almıştım. Bilginiz var mı?

Tavsiye ettiğiniz araç 3.0 Quattro TDI olmasına rağmen 246.000 KM yazıyor.

90 HP; 1.33 hacimli motorlarda oluyor. Düşük HP yüksek hacim olursa yakıt tüketimi artar çünkü. 1.6 modellerde HP 110'dan başlıyor. 1.6 motor 110-120 HP çok yakmaz.

Toyota emekli adam arabası. Aile arabası. Bayır çıkarken tıkanmasın yeter Toyota kullanıcılarına. 100 KM/h'e 6 saniyede çıkayım gibi dertleri olmaz. Ondan dolayı diğer otomobillere göre biraz hantal kalıyor. Supra'yı ve GT86'yı dahil etmiyorum tabii ki de. :LOL:
2013 model Toyota Corolla 1.4 D-D4 var bende araç sadece güvenlik ve yakıt tasarrufu için üretilmiş. Boş sokakta el freni çekelim dedik acaba araç ne tepki verecek diye, 30 ile el freni çektik araç bir gıdım teker sesi çıkarmadı. Hayret edilesi bir otomobil yapmışlar.

@The End

Güvenlik işte. Kaza istatistikleri her şeyi açıklıyor. Volvo ile yarışır düzeyde Toyota.

Yakıt tasarrufu konusunda çok katılmıyorum. 2011 model 1.33 Comfort Line Corolla kullanıyorum. Ortalama yakıt tüketimim 9 LT/100 KM benzinde. Bence fazla.

Dizelde yakıt tüketimi daha düşük olabilir, performansı da daha iyidir. Sürmedim, bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı