80 bin TL, min 4060, 17" OLED laptop önerisi

Bütçe
85000
@Cotyora52 hocam ürünü satın alma şansınız oldu mu?
Yakında bir arkadaş ile getirteceğim inşallah amazon.es üzerinden. 2850euro fiyatı. 4090 çok bile bana, miniled ve 17.3" olması güzel. Eylül'ün 2. Haftası elimde olacak inşallah yorumlarımı yazarım.
Ürün kodu: MSI STEALTH A13VI-091XES

Selamlar,

Kriterlerim:

• Max 80-90 bin TL.
  • Min GTX 4060.
  • OLED ekran.
  • 17-18"
  • Mümkünse metal kasa.
Çoğunlukla fotoğraf işleme (Photoshop) için bir laptop arıyorum, ama aynı zamanda Flight Simulator ve çıkacak GTA VI gibi güçlü oyunları da oynamak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlarla istişare etmek isterim.

HP Omen hakkında olumsuz şeyler duydum. ASUS ROG Zephyrus serisi hoşuma gitti ama fiyat bandı yüksek. MSI Vector ortalamada en tutan model gibi görünüyor. Dell hakkında hiç tavsiye görmedim. Lenovo Legion ise genelde gereksiz pahalı olarak değerlendiriliyor.

Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

Hocam bütçe bir laptop için bu kadar aşılmaması gerek anlıyorum laptop demek ki lazım ama oyun oynayacaksanız laptop alınmaz iş için de en baba fiyat bir iş laptopu 50k. Demek istediğim şu ki bir laptop için bu fiyat çok ama sizin kararınız tabii bu fiyata ne sistem dizerim isterseniz ama sizin için bakacağım. Anlıyorum bütçeyi aştı ama kendi gözümle gördüm bu laptopu harika eğer uzun ömürlük istiyorsanız bu aradığınız laptop olabilir söylediğiniz donanımlara bin basar
HP Omen 17-CK2007NT i9-13900HX 32 GB RAM 1TB SSD 12 GB RTX4080 17.3 ınc QHD 165Hz FreeDOS 7P6m1EA taşınabilir bilgisayar.

Hocam bütçe bir laptop için bu kadar aşılmaması gerek anlıyorum laptop demek ki lazım ama oyun oynayacaksanız laptop alınmaz iş için de en baba fiyat bir iş laptopu 50k. Demek istediğim şu ki bir laptop için bu fiyat çok ama sizin kararınız tabii bu fiyata ne sistem dizerim isterseniz ama sizin için bakacağım.
Hocam TR fiyatları 240binlerde en son yazdığım laptop dengi. Masaüstü PC istemiyorum, evde ayrı odam yok koyabilecek. Ekran büyük olsun, miniled olsun, en az 4070 olsun deyince rakamlar bunlar. Masaüstü olarak çok daha iyi sistem kurulur eminim. İş için değil açıkçası, tam olarak oyun için de değil. Fotoğraf işleme ile uğraşıyorum hobi olarak da oyun olacak tabii ki.

Hocam attığım laptopa bir bakın isterseniz ama bütçe bu kadar aşılmışsa bence MSI bu fiyat bandında çok iyi bir iş çıkarmış bütçeyi aşın hocam yurt dışından alın 130-140k ya mükemmel bir laptop bulursunuz. Mesela ben yurt dışından herhangi bir şey alsam yarı fiyatına geliyor tabii almıyorum ama öyle arkadaşlarım söylüyor.

Hocam attığım laptopa bir bakın isterseniz ama bütçe bu kadar aşılmışsa bence MSI bu fiyat bandında çok iyi bir iş çıkarmış bütçeyi aşın hocam yurt dışından alın 130-140k ya mükemmel bir laptop bulursunuz. Mesela ben yurt dışından herhangi bir şey alsam yarı fiyatına geliyor tabii almıyorum ama öyle arkadaşlarım söylüyor.
Hocam ben bu hp'nin çok daha iyisini (UHD+miniled+4090) bu fiyata alıyorum yurtdışından. MSI stealth A13VI serisi. HP omen pek tavsiye edilmiyor diye gördüm genelen.

Son düzenleme:
Yakında bir arkadaş ile getirteceğim inşallah Amazon. Es üzerinden. 2850EURO fiyatı. 4090 çok bile bana, MiniLED ve 17.3" olması güzel. Eylül'ün 2. haftası elimde olacak inşallah yorumlarımı yazarım.
Ürün kodu: MSI Stealth A13VI-091xes

Hayırlı olsun tekrardan. Çok iyi seçim. Türkiye de fiyat günden güne artıyor. Tax Free olursa tadından yenmez.

Hocam bütçe bir laptop için bu kadar aşılmaması gerek anlıyorum laptop demek ki lazım ama oyun oynayacaksanız laptop alınmaz iş için de en baba fiyat bir iş laptopu 50k. Demek istediğim şu ki bir laptop için bu fiyat çok ama sizin kararınız tabii bu fiyata ne sistem dizerim isterseniz ama sizin için bakacağım. Anlıyorum bütçeyi aştı ama kendi gözümle gördüm bu laptopu harika eğer uzun ömürlük istiyorsanız bu aradığınız laptop olabilir söylediğiniz donanımlara bin basar.
HP Omen 17-CK2007NT i9-13900HX 32 GB RAM 1TB SSD 12 GB RTX4080 17.3 ınc QHD 165Hz FreeDOS 7P6m1EA taşınabilir bilgisayar.

Siz konuyu okudunuz mu hiç? Rastgele cevap mı yazdınız? HP 50k üstü ben vermem. Hele bu seviyede en son tercih olur. Giriş seviyesi 4080 Predator alırım HP almam. Siz de almayın aldırmayın boş yere. Kaldı ki ürün arkadaşın isteklerine uygun değil.

Hocam gerçekten sağlam indirim yapmışlar. İşlemci tarafında fazla fark yok. Hatta kısmen Ultra 9 çok daha verimli. 30-40 dk müsaade ederseniz Ultra modeli inceleyebilirim.

Hocam selamlar,
Hepsiburada a1vhg için süper bir indirim yaptı bugün:

sizce 129bine yurt içi garantili yukarıdaki ürün mü, yoksa garantisiz 4090'lı aşağıdaki ürün mü?

Hocam gerçekten sağlam indirim yapmışlar. İşlemci tarafında fazla fark yok. Hatta kısmen Ultra 9 çok daha verimli. 30-40 dk müsaade ederseniz Ultra modeli inceleyebilirim.
Acayip arada kaldım. 4080-4090 farkı, 17.3"-18" farkı ve garanti için extra 28bin tl veriyor olacağım diye düşünün. İşlemcileri kıyaslamıştım çok benzer %12 fln 13900H daha iyi ratingdeydi cpu benchmarkta. Benim için çok tercih sebebi değil işlemci. Diğer etkenlere değer mi bilemedim.

Arkadaş 100bin tl ye (vergi iade geri alınmış fiyat) getirecek bu 4090'lıyı. Son dk bu indirimi görünce arada kaldım.

Son düzenleme:
Acayip arada kaldım. 4080-4090 farkı, 17.3"-18" farkı ve garanti için extra 28bin TL veriyor olacağım diye düşünün. İşlemcileri kıyaslamıştım çok benzer %12 falan 13900h daha iyi ratingdeydi CPU benchmarkta. Benim için çok tercih sebebi değil işlemci. Diğer etkenlere değer mi bilemedim.

18'deki 4080 150W. Büyük bir artı. Yanılmıyorsam 17 105W 4090. işlemci denk sayılır. Hatta NPU ile Ultra 9 geleceğe yatırım sayılır. Bugün olmasa yarın AI işine yarayabilir. Asıl fark soğutma kısmında bence. 18' modelde buhar odalı özel soğutma sistemi var. Her modelde görülmez bu. Aradaki fiyat farkı gerçekten ciddi. 30k yakın. Bildiğim 17' tek sorunu menteşe. İleride bazı insanlar sorun yaşamış. 18' olduğu halde gayet hafif hatta kompakt ürün sayılır.
Bütçeniz el verirse 18' biraz daha iyi seçim gibi. Özellikle soğutma daha iyi.
Yine 18' globalde en ucuzu 3800$ civarı. Aslında Türkiye fiyatı daha uygun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı