80 bin TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçe
80000

zweak

Picopat
Daha fazla  
Bütçemi yukarıda yazdım. Bu bilgisayar toplama meselesine çok hakim değilim ama uzun süreli kullanmak istiyorum. İşlemci Intel ekran kartı NVIDIA olsun istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (ekipman hariç)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçemi yukarıda yazdım. Bu bilgisayar toplama meselesine çok hakim değilim ama uzun süreli kullanmak istiyorum. İşlemci Intel ekran kartı NVIDIA olsun istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (ekipman hariç)

Bu üç bilgisayara bir göz atabilirsiniz.

İnsanların AMD nefretini anlamıyorum.
14 ve 13. nesil i7 ve i9 işlemciler sorun yaratmasına rağmen hala Intel istiyorlar.

Herhangi bir şekilde AMD'ye karşı nefret beslemiyorum. Lütfen iftiralarda bulunmayın. İnsanların farklı tercihleri olabilir. Veya kullanım amaçlarından dolayı farklı markalar tercih edebilirler. Burada ise insanların fikirlerine ve tercihlerine saygı göstermek önemlidir. Aksi takdir de bu şekilde bir nefret olmadığı halde "varmış gibi" göstermek sadece "ilgi çekmekten ibaret" olduğunu düşünüyorum. İyi günler dilerim.

Herhangi bir şekilde AMD'ye karşı nefret beslemiyorum. Lütfen iftiralarda bulunmayın. İnsanların farklı tercihleri olabilir. Veya kullanım amaçlarından dolayı farklı markalar tercih edebilirler. Burada ise insanların fikirlerine ve tercihlerine saygı göstermek önemlidir. Aksi takdir de bu şekilde bir nefret olmadığı halde "varmış gibi" göstermek sadece "ilgi çekmekten ibaret" olduğunu düşünüyorum. İyi günler dilerim.

Dostum ben sana demedim ki sen niye üzerine alınıyorsun.
Konu sahibine yazdım onu?
Sana yazmadığım şey için niye bana bin bir türlü açıklama yapıyorsun.

Beni etiketlemişsin.

Etiketlemedim yanıt verdim.
Ben "insanların" sözcüğünü kullandım.
"Neden nefret ediyorsun" değil.

İlk önce ne yazdığımı okuyunuz lütfen.
Çoğul kullanıyorum.

Ayrıca ilgi çekmek ile alakası ne?
İlgi çekmek istesem mesaj sayımla övünürüm lütfen iftira atmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı