80 Mbps VDSL altyapı ile ISS önerisi

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi 80Mbps ve VDSL altyapım var. Yayın vs. işleriyle uğraşmıyorum upload hızı çok önemli değil o yüzden. Download hızı 100Mbps paketi olan bir ISS önerirseniz daha iyi olur. Son olarak da müşteri hizmetleri iyi olursa süper olur.

Hocam fiyatından ya da teknik desteğinden dolayı beğenmediyseniz adamlar 1 günde arıza çözüyor Türk Telekom'dan 10 kat iyi.

Bende Milleni ve Netspeed arasında kaldım. Acaba hangisi daha iyi olur. Ayrıca Milleni de referans kodum da var.

250 lira onlara vereceğime 270 verir Türk Telekom kullanırım :)

100 Mbps sınırsız aldığımda Telekom altyapıma 24 Mbps vermişti 2 sene.

TurkNet'te aynı altyapıda 75 veriyordu.

Hocam fiyatından ya da teknik desteğinden dolayı beğenmediyseniz adamlar 1 günde arıza çözüyor Türk Telekom'dan 10 kat iyi.

100 Mbps sınırsız aldığımda Telekom altyapıma 24 Mbps vermişti 2 sene.

TurkNet'te aynı altyapıda 75 veriyordu.
Gerek yok hocam şu anda Türk Telekom kullanıyorum ve ekipler gayet ilgili. O kadar para verdikten sonra TürkNet falan filan uğraşamam ayrıca 5 6 ay sonra yine zam gelme ihtimali var TürkNet'e.

Netspeed önerebilirim. Geçiş süreci ile ilgili deneyim ile ilgili konum burada umarım işinizi görür:

Müşteri hizmetleri fazlasıyla iyi bunu rahatlıkla söyleyebilirim...

Netspeed önerebilirim. Geçiş süreci ile ilgili deneyim ile ilgili konum burada umarım işinizi görür:

Müşteri hizmetleri fazlasıyla iyi bunu rahatlıkla söyleyebilirim...
Teşekkür ederim ama sanırım Milleni'ye geçeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı