pchocamHD
Femtopat
Psu hadron 500 e fiyatı 200 220tl80+ sadece elektriği daha verimli kullanır, 80+ olmasa da kaliteli bir PSU ise sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
Psu hadron 500 e fiyatı 200 220tl80+ sadece elektriği daha verimli kullanır, 80+ olmasa da kaliteli bir PSU ise sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
Kaliteli değil. ne olursa olsun alınmaz. 50 - 60 TL kar edeceğim diye tüm sistem çöpe atılmaz.Psu hadron 500 e fiyatı 200 220tl
Youtubede birçok videoda sorun cıkarmadı diyorlar tabiki sizede saygı duyuyorum ama bu psu beni 1 sene idare edermi sizce çünkü para yokSiz bilirsiniz. Birkaç aya bilgisayarım havaya uçtu diye konu açmayın o zaman.![]()
Sert kayaya çattık yine. Dostum bak kalitesiz bir ürün almışsın övme lütfen. Forumda çok denk geliyorum. Cidden geceleri oyun indirmeye falan koyarken nasıl rahat uyuyorsun? Şahsen ben PSU kıvılcım atar perdem sonra odam yanar diye uyuyamam. Hani Aerocool varken neden sormadan ürün aldın.Size katılıyorum millet yıllarca sertifikasız psu kullanmış bişey yok hardon un adı eskiden kotüye cıkmış diye herkez c4 diyor
Size saygı duyuyorum ama malesef alıcak param yok su an beni 1 sene idare edermiSiz bilirsiniz. Birkaç aya bilgisayarım havaya uçtu diye konu açmayın o zaman.![]()
Abi kusura bakma ama param yok su an psu alamam beni 1 sene idare edermi su an 1ay kullandım pc yi senide yoruyoruz kusura bakmaSert kayaya çattık yine. Dostum bak kalitesiz bir ürün almışsın övme lütfen. Forumda çok denk geliyorum. Cidden geceleri oyun indirmeye falan koyarken nasıl rahat uyuyorsun? Şahsen ben PSU kıvılcım atar perdem sonra odam yanar diye uyuyamam. Hani Aerocool varken neden sormadan ürün aldın.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Eder etmez onu bilemeyiz ancak diğer kaliteli markalara göre çok daha riskli.Size saygı duyuyorum ama malesef alıcak param yok su an beni 1 sene idare edermi
Hm saol inşallah eder kullananlar bir sorun cıkmadı diyor sizede iyi günler abiEder etmez onu bilemeyiz ancak diğer kaliteli markalara göre çok daha riskli.
Abi kusura bakma ama param yok su an psu alamam beni 1 sene idare edermi su an 1ay kullandım pc yi senide yoruyoruz kusura bakmaSert kayaya çattık yine. Dostum bak kalitesiz bir ürün almışsın övme lütfen. Forumda çok denk geliyorum. Cidden geceleri oyun indirmeye falan koyarken nasıl rahat uyuyorsun? Şahsen ben PSU kıvılcım atar perdem sonra odam yanar diye uyuyamam. Hani Aerocool varken neden sormadan ürün aldın.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
20 TL kar edeceğim diye tüm sisteminizi çöpe atıyorsunuz. Cidden yazık.Hm saol inşallah eder kullananlar bir sorun cıkmadı diyor sizede iyi günler abi
Abi kusura bakma ama param yok su an psu alamam beni 1 sene idare edermi su an 1ay kullandım pc yi senide yoruyoruz kusura bakma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.