80+ PSU kullanılmazsa ne olur?

Size katılıyorum millet yıllarca sertifikasız psu kullanmış bişey yok hardon un adı eskiden kotüye cıkmış diye herkez c4 diyor
Sert kayaya çattık yine. Dostum bak kalitesiz bir ürün almışsın övme lütfen. Forumda çok denk geliyorum. Cidden geceleri oyun indirmeye falan koyarken nasıl rahat uyuyorsun? Şahsen ben PSU kıvılcım atar perdem sonra odam yanar diye uyuyamam. Hani Aerocool varken neden sormadan ürün aldın.

Siz bilirsiniz. Birkaç aya bilgisayarım havaya uçtu diye konu açmayın o zaman. :)
Size saygı duyuyorum ama malesef alıcak param yok su an beni 1 sene idare edermi
Sert kayaya çattık yine. Dostum bak kalitesiz bir ürün almışsın övme lütfen. Forumda çok denk geliyorum. Cidden geceleri oyun indirmeye falan koyarken nasıl rahat uyuyorsun? Şahsen ben PSU kıvılcım atar perdem sonra odam yanar diye uyuyamam. Hani Aerocool varken neden sormadan ürün aldın.
Abi kusura bakma ama param yok su an psu alamam beni 1 sene idare edermi su an 1ay kullandım pc yi senide yoruyoruz kusura bakma

İdare etme konusuna kimse bir şey diyemez. Sağı solu pek belli olmayan bir PSU. Mümkünse iade et. Edemiyorsan da umarım yanmaz. Kimse bir şey diyemez. Bu arada PSU güvenliğini 80+ değil güvenlik sertifikaları sağlar. 80+ PSU verimliliğini sembolize eder.

Eder etmez onu bilemeyiz ancak diğer kaliteli markalara göre çok daha riskli.
Hm saol inşallah eder kullananlar bir sorun cıkmadı diyor sizede iyi günler abi
Abi kusura bakma ama param yok su an psu alamam beni 1 sene idare edermi su an 1ay kullandım pc yi senide yoruyoruz kusura bakma

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı