80+ PSU kullanılmazsa ne olur?

İdare etme konusuna kimse bir şey diyemez. Sağı solu pek belli olmayan bir PSU. Mümkünse iade et. Edemiyorsan da umarım yanmaz. Kimse bir şey diyemez. Bu arada PSU güvenliğini 80+ değil güvenlik sertifikaları sağlar. 80+ PSU verimliliğini sembolize eder.
Abi peki yakın çevrende hiç bu psu yanan birisini gördünmü beni biraz korkuttjnuz

80+ bir kalite değil verim sertifikasıdır. Prizden çekilen elektriğin en az yüzde 80 verimle kullanıldığını idare eder. O yüzden olup olmaması güvenliği etkilemez fazla neticede ne dandik markaların da 80+ sı var. Burda bilgisayarınız patlar uçar alev alır diyen insanların amacını da anlamadım neyin korkusunu vermeye çalışıyotlar. Evet tabi ki sistemi daha iyi bir psu ya emanet etmek daha iyidir de amacınız ne? Adam gücüm yok şuan alamıyorum diyor kapatsın kullanmasın mı pcyi? Güvenlik olarak sertifika arıyorsanız aktif pfc diye geçen güç kaynaklarına yönelmek içinizi daha rahatlatabilir. 80+nın güvenlik ile fazla alakası olduğunu sanmıyorum

Hocam inan bilmiyorum idare etme konusunu. Sistemine yetecek olursa o PSU'yu sat şunun gibi bir şey al bence.

Bu arada yanmaktan kastımız alev alması değil. PSU işlevsiz hale gelir ve muhtemelen diğer parçaları da işlevsiz hale getirir. Yanma işin mecazi kısmı. Tabii çok düşük bile olsa gerçekten yanabilir ama hiç denk gelmedim.

Gece bomb has been planted sesi gelebilir.

Korkuttun ama gece PC'yi kapatıyorum.

80+ bir kalite değil verim sertifikasıdır. Prizden çekilen elektriğin en az yüzde 80 verimle kullanıldığını idare eder. O yüzden olup olmaması güvenliği etkilemez fazla neticede ne dandik markaların da 80+ sı var. Burada bilgisayarınız patlar uçar alev alır diyen insanların amacını da anlamadım neyin korkusunu vermeye çalışıyotlar. Evet tabii ki sistemi daha iyi bir PSU'ya emanet etmek daha iyidir de amacınız ne? Adam gücüm yok şu an alamıyorum diyor kapatsın kullanmasın mı PC'yi? Güvenlik olarak sertifika arıyorsanız aktif PFC diye geçen güç kaynaklarına yönelmek içinizi daha rahatlatabilir. 80+nın güvenlik ile fazla alakası olduğunu sanmıyorum.

Sağ ol. Senin gibi insanlar insanın içini ferahlatıyor. Bütçem olsa 80+'a yönelirim ama babam asgari ücret, evi zor geçindiriyor zaten. PC'yi kendi paramla topladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
80+ bir kalite değil verim sertifikasıdır. Prizden çekilen elektriğin en az yüzde 80 verimle kullanıldığını idare eder. O yüzden olup olmaması güvenliği etkilemez fazla neticede ne dandik markaların da 80+ sı var. Burda bilgisayarınız patlar uçar alev alır diyen insanların amacını da anlamadım neyin korkusunu vermeye çalışıyotlar. Evet tabi ki sistemi daha iyi bir psu ya emanet etmek daha iyidir de amacınız ne? Adam gücüm yok şuan alamıyorum diyor kapatsın kullanmasın mı pcyi? Güvenlik olarak sertifika arıyorsanız aktif pfc diye geçen güç kaynaklarına yönelmek içinizi daha rahatlatabilir. 80+nın güvenlik ile fazla alakası olduğunu sanmıyorum
Siz de niye duyar kasıyorsunuz anlamıyorum. 20 TL veremeyecek kadar durumu kötü mü? 220 TL veren insan 240 TL'de verir. 20 TL kar edeceğim diye tüm sisteme çöpe atmak mantıklı mı sizce?

Hocam inan bilmiyorum idare etme konusunu. Sistemine yetecek olursa o PSU'yu sat şunun gibi bir şey al bence.

Bu arada yanmaktan kastımız alev alması değil. PSU işlevsiz hale gelir ve muhtemelen diğer parçaları da işlevsiz hale getirir. Yanma işin mecazi kısmı. Tabii çok düşük bile olsa gerçekten yanabilir ama hiç denk gelmedim.
Saol abi içim biraz olsun ferahladı

Siz de niye duyar kasıyorsunuz anlamıyorum. 20 TL veremeyecek kadar durumu kötü mü? 220 TL veren insan 240 TL'de verir. 20 TL kar edeceğim diye tüm sisteme çöpe atmak mantıklı mı sizce?
Güzel kardeşim duyar kasmıyorum yazdığımı oku Bi. Adam almış güç kaynağını kullanmış iade edemez. Yenisini de alamam diyor. Ben şey mi diyorum paran varsa da illa sertifikasız bilinmeyen markalar al

Güzel kardeşim duyar kasmıyorum yazdığımı oku Bi. Adam almış güç kaynağını kullanmış iade edemez. Yenisini de alamam diyor. Ben şey mi diyorum paran varsa da illa sertifikasız bilinmeyen markalar al
Tm abi saol çok yardımcı oldun eyw kralsın
Su an ürünü aldım o yuzden 250₺ tekrar veremem abi

Güzel kardeşim duyar kasmıyorum yazdığımı oku bir. Adam almış güç kaynağını kullanmış iade edemez. Yenisini de alamam diyor. Ben şey mi diyorum paran varsa da illa sertifikasız bilinmeyen markalar al.

Daha fazla bir şey demeyeceğim. Almadan önce konu açar, yardımcı olabilirdik. PSU kısılmaması gereken bir bileşen. Siz bilirsiniz. İyi C4 kurmalar. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı