80 TL ile ne yapılır ?

USB 3.0 USB bellek ?
Ve kesinlikle bu öneriye katılıyorum. Eğer bi 20 TL daha koyabilirsen bu ürünü al.
Ama yok koyamam dersen eğer,
Modelini satın al. Ben belleği aldığım sırada 64GB sürümü 170TL idi. Şimdi 100TL'ye inmiş. Benim 32GB'lık modele verdiğim paranın az üstüne koyarak şuan da 64GB'lık modelini satın alabiliyorum bu Dolar kuruna rağmen. Hemde ek olarak SanDisk tarafından 32 ve 64GB'lık modelleri ömür boyu garantiye sahip. Bu bellekler ile SSD diske sahip bir sisteme format atma keyfi inanılmaz güzel. :)

Zirve' yi 20 tl ile de yaparım :D pek arkadaşım yok.
Ve kesinlikle bu öneriye katılıyorum. Eğer bi 20 TL daha koyabilirsen bu ürünü al.
Ama yok koyamam dersen eğer,
Modelini satın al. Ben belleği aldığım sırada 64GB sürümü 170TL idi. Şimdi 100TL'ye inmiş. Benim 32GB'lık modele verdiğim paranın az üstüne koyarak şuan da 64GB'lık modelini satın alabiliyorum bu Dolar kuruna rağmen. Hemde ek olarak SanDisk tarafından 32 ve 64GB'lık modelleri ömür boyu garantiye sahip. Bu bellekler ile SSD diske sahip bir sisteme format atma keyfi inanılmaz güzel. :)
Üstte belirttiğim gibi usb 3.0 1tb harici diskim var bana yetiyor :)

Bilgisayara hiç düşünmedim ne gibi olabilir? Ayrıca daha dün Aliexpress'ten telefon kılıfı siparişi verdim. :D
Kasanda eksik hissettiğin şeyler olabilir. Mesela anakart markanın veya ekran kartı markanın Elite ürünlerine verdiği stickerları olabilir, UV boya ve lamba takıp gece pencereden yansıyarak keyfine keyif katabilirsin. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı