80 TL internet tavsiyesi

Arkadaşlar uzun bir süredir TTNET kullanıyorum ve sözleşmem kasım ayında son bulacak.
Cayma bedeli 600 TL civarındaydı ama indirimle 167 TL'ye indi.
16 Mbps hız ve Kota olmadan 78 TL ödüyorum, ama aynı paraya daha hızlı internet alabilir miyim?
Bu arada TürkNet düşünüyorum ama sözleşme olmadığı için ani fiyat artışlarından korkuyorum.
Bunlar benim mevcut hızım;
-Speettest.
-TTNET.
-TürkNet.

speed test.PNG

ttnet-hız.PNG

turknet-hız.PNG

Bunlar da altyapı hızım;
-TürkNet.
-Millenicom.

turknet-alt.PNG

millenicom-altyapı.PNG

Port sorunu yoksa alabilirsin. TT üzerinde mevcut hızının sebebi ADSL kullanman, VDSL geçince yüksek hız alabileceksin ancak Türk Net yada Millenicom için öncelikle bir VDSL modem temin etmelisin.

Arkadaşlar uzun bir süredir TTNET kullanıyorum ve sözleşmem kasım ayında son bulacak.
Cayma bedeli 600 TL civarındaydı ama indirimle 167 TL'ye indi.
16 Mbps hız ve kota olmadan 78 TL ödüyorum, ama aynı paraya daha hızlı internet alabilir miyim?
Bu arada TürkNet düşünüyorum ama sözleşme olmadığı için ani fiyat artışlarından korkuyorum.
Bunlar benim mevcut hızım;
-Speettest.
-TTNET.
-TürkNet.

Eki Görüntüle 557668

Eki Görüntüle 557669

Eki Görüntüle 557671

Bunlar da altyapı hızım;
-TürkNet.
-Millenicom.

Eki Görüntüle 557672

Eki Görüntüle 557673

TürkNet'in destek hattı kötü diye biliyorum bir de bağlatılırken bazen sorun yaşanabiliyormuş.

TürkNet'in destek hattı kötü diye biliyorum bir de bağlatılırken bazen sorun yaşanabiliyormuş.
Aynen hocam bu sorunlardan dolayı çok korkuyorum TürkNet'e geçmeyi.
O zaman sıkıntı yok, ekstra modem almana da gerek yok. Türk net dışında bir ISS öneririm sadece. Arkadaşın dediği net galaksi 50 Mbps bandında en uygun internet.

Hocam aslında 6 ay sözleşmesi varmış ve bu ani fiyat artışının önüne geçer ama bu operatör hakkında hiçbir bilgim yok, hani dolandırma falan olmaz değil mi?
Tavsiyem 70TL'ye netgalaksi firmasından 50Mbps yalın internet paketini alman olacaktır. Paketlerinde hiçbir taahüt veya AKK yok.

Firma; Yalın İnternet | Yalın Adsl, Vdsl, Fiber ve En uygun İnternet Paketleri - NETGALAKSİ.

Hocam çok uygun fiyatlı ama hiç tanımadığım bir firma, bu sebeple biraz tereddütte kalıyorum.

Aynen hocam bu sorunlardan dolayı çok korkuyorum TürkNet'e geçmeyi.

Hocam aslında 6 ay sözleşmesi varmış ve bu ani fiyat artışının önüne geçer ama bu operatör hakkında hiçbir bilgim yok, hani dolandırma falan olmaz değil mi?
Hayır aldığın internetin parasını ödersin, senden önden ücret istenmez. Kurulum ücreti gibi ekstralar varsa faturana gelir senden elden hiçbir ücret talep etmezler. Tüketici hakem heyeti gibi mükemmel bir kuruluşumuz var, internetinde sorun varken fatura kesilir yada yüksek fatura kesilir, anında başvuruda bulunursun :) Endişelenecek bir şey yok.

Hayır aldığın internetin parasını ödersin, senden önden ücret istenmez. Kurulum ücreti gibi ekstralar varsa faturana gelir senden elden hiçbir ücret talep etmezler. Tüketici hakem heyeti gibi mükemmel bir kuruluşumuz var, internetinde sorun varken fatura kesilir yada yüksek fatura kesilir, anında başvuruda bulunursun :) Endişelenecek bir şey yok.
Hocam internetten NetGalaksi operatörünü biraz araştıracağım, artık ona göre de alırım.
Ama eğer bir sorun çıkmaz ve sundukları hızı alabilirsem benim için cidden hem ekonomik hemde çok hızlı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı