80 TL'ye hangi ISS tercih edilmeli?

Fiberde problem yaşar mıyım diye sormuş?
Hocam tartışma yaratmayalım. Millenicom müşteri hizmetleri ile görüştüm. 12 ay boyunca 79.90 TL'ye taahhütlü 35 mbit verebileceklerini söylediler. Fiber internette modemim yüzünden veya altyapı itibariyle problem yaşar mıyım? Modemimde ADSL2+ VDSL ve Fiber ibareleri yer alıyor.

Hocam tartışma yaratmayalım. Millenicom müşteri hizmetleri ile görüştüm. 12 ay boyunca 79.90 TL'ye taahhütlü 35 Mbit verebileceklerini söylediler. Fiber internette modemim yüzünden veya altyapı itibarıyla problem yaşar mıyım? Modemimde ADSL2+ VDSL ve Fiber ibareleri yer alıyor.

Yaşamazsınız

Arkadaşlar az önce NetSpeed ile de görüştüm. Fiber olarak 16 mbit 80 TL veriyorlar. 100 TL kurulum ücreti var. Millenicom'da Fiber olarak 70 TL'ye taahhütlü 16mbit veriyorlar. Ayrıca millenicom taahhütlü 24mbit VDSL 70 TL'ye veriyor. Millenicom kurulum ücreti almıyor. Üçünden birisini almakta karar kıldım. Fiber mi yoksa VDSL mi alsam arada kaldım sizce hangisi daha mantıklı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı