80 TL'ye internet hizmeti önerisi

mustafadr12

Kilopat
Katılım
2 Nisan 2015
Mesajlar
146
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Ankara'da oturuyorum. Kaç sene önce TTNET'e başvurmuştuk. Hâla onun modemini kullanmaktayız. Aylık 80 TL ödüyoruz ve aldığımız download hızı 3 megabiti geçmiyor, upload ise maximum 0.6 megabiti gördü. Oyunlarda ping 100 den aşşağı inmiyor. Halbuki paketimiz 24 veya 16 megabitlik bir pakete sahibiz tam hatırlamıyorum. Bulunduğumuz bölgede altyapı yok. Biz Tük Telekom'a gidip altyapı başvurusu yapmayı düşünüyoruz da belge olarak falan ne gerekli? Birde altyapı başvurusu yaptıktan sonra başka bir hizmete geçmeyi düşünüyorum. Aylık 80 TL gibi ücrete iyi bir internet hizmeti var mı? Bir sorun olduğunda ilgilenen, hızlı , limitsiz. İlgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.
 
Merhaba, Ankara'da oturuyorum. Kaç sene önce TTNET'e başvurmuştuk. Hâla onun modemini kullanmaktayız. Aylık 80 TL ödüyoruz ve aldığımız download hızı 3 megabiti geçmiyor, upload ise maximum 0.6 megabiti gördü. Oyunlarda ping 100'den aşağı inmiyor. Halbuki paketimiz 24 veya 16 megabitlik bir pakete sahibiz tam hatırlamıyorum. Bulunduğumuz bölgede altyapı yok. Biz tük Telekom'a gidip altyapı başvurusu yapmayı düşünüyoruz da belge olarak falan ne gerekli? Bir de altyapı başvurusu yaptıktan sonra başka bir hizmete geçmeyi düşünüyorum. Aylık 80 TL gibi ücrete iyi bir internet hizmeti var mı? Bir sorun olduğunda ilgilenen, hızlı, limitsiz. İlgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.

85 liraya 100 Mbps TürkNet alabilirsin destekliyorsa.
 
Dostum önce altyapı olayını çözmeye bak. Türk Telekom'a git durumu belirt. Hatta bir iki komşuyla beraber gitsen daha iyi bile olur. Altyapı çekilmesi için dilekçe yazmanız gerekecek büyük ihtimalle. Çok sayıda imza daha etkili olacaktır. Türk Telekom özellikle kendi müşterisi olacak varsa yapmaya gayret ediyor. Ama altyapının gelmesi aylar hatta yillar sürebilir. Belki hemen işlemlere başlayabilirler de bu ihtimal düşükte olsa. Servis sağlayacısı konusuna gelince, Göknet gibi ucuz paketi olan firmalar var. Normalde önermem ancak sen 100'lük paket bile alsan altyapı yüzünden 3 Mbps alacaksın. En az taahhütlü ve en ucuz firmayla anlaşmaya bak.
 
Bende öyle anlaşmayı düşünüyorum çook sağolun. Ama komşu bulabileceğimden pek emin değilim :d
Biz daha yeni geçtik TürkNet'e. 85TL sadece 35Mbit eğer 10 TL daha verirseniz altyapının hızına ulaşıyor
Upload olarak ne alıyorsunuz?
vodafone alma da ne alırsan al. Daha önce ttnet kullanıyordum, o bile vodafone dan daha iyi.
Yok hocam altyapı olmadığından vodafone 100 110 tl istiyor zaten.
 
Özgür iletişim ekstra olarak aldığımız tarifede ortalama olarak 73 Mbit download 7 Mbit upload alıyorum tabii sizin altyapınıza göre değişir.
ek olarak: saniyede maksimum 9.8 mb indirme 1.5 mb yükleme gördüm tabii kullandığınız sitelere sunuculara göre değişiyor
 

Geri
Yukarı