NetSpeed ile Türknet arasında kalsam her halükarda NetSpeed'i seçerim.
TurkNet hakkında çok olumsuz yorum görmüştüm. Sizin nasıl? Sorun olduğunda ilgileniyorlar mı?
Facebook üzerinden mesaj attığımda müşteri hizmetleri numarasını veriyor. O kadar bıktım ki artık, altyapı bekle, kutu bekle, aktif edilmesini bekle. Şimdide baglanmasını bekle 15 gün oldu. En sonunda tamamen kaldırıp atacağım kullanmıyacağım. 4 aydır internetsizim nasıl olsa bünye alıştı artık.
TurkNet'te deneyebilirsiniz ben denemedim ama yakında ona geçeceğim bulunduğum konumda fiber veya VDSL olmadığı için maalesef 35Mbps indirme 3Mbps upload alabiliyorum.
Ozaman VDSL var sanırım?TurkNet şikayetlerin çoğu müşteri hizmetlerin aradıgında bir insanın çıkmaması bağrıp çağırmayani ya internet sayfasından ya da aradığında 1 bas 3 basdan sonra arıza kaydı bırakmak. Sonra oturup beklemek. TurkNet, Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor kendisinden olan sorunu hızlı çözüyor ama altyapıdan olan sorunu Türk Telekom'a bildiriyor. Bu Da'ya işlemin uzum sürmesi ya da Türk Telekom'un sorunu çözmemesi TurkNet'in doğal olarak sorunu oluyor. Uzun süren sorunların çoguda binanın girişinden sonra kullanıcıya ayıt buradaki sorunun müşteri çözmesi gerektiginden çözülmemesi ya da altyapının zaten sorunlu olması. Ben bağlatıkdan 1 hafta sonra internetim gitti 5 gün kullanamadım sorun modeme takılan jakdan çıktı Türk Telekom'dan kişi görevi olmadıgı halde eve gelip kontorol sonucu buldu
2 aydır sorunsuz 35 mgbit olan aboneligimi yaklaşık 33 34 olarak kullanıyorum.
Tahminim sorunun port olmaması yani başvurdugunda port iptal oluyor senin oldugu bölgede port sayısı sorunu varsa seni sıraya koyuyor (kendisine geçecek olan için ayrılmış port vardır) Türk Telekom port açıldıgında bağlıyor.
Fiber veya VDSL yoksa 35 alamazsın çünkü ADSL vardır oda en fazla 16 alınıyor.
Ozaman VDSL var sanırım?
Bir sorum olacak ben adsl modeme sahibim vdsl modem mi almalıyım veya gelip vdsl modem kuruyorlar mı?
Ozaman VDSL var sanırım?
Bir sorum olacak ben adsl modeme sahibim vdsl modem mi almalıyım veya gelip vdsl modem kuruyorlar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.