80 TL'ye Valorant Envanter Önerisi

Valorant'ta Asil Vandal mı almalıyım yoksa o paraya başka bir Vandal+başka bir skin mi almalıyım? Hiç skinim yok. Battlepass alamam, şu anda bitiremem çünkü. Bitirecek durumda olsam zaten Battlepass alırım. Sizce ne yapmalıyım? Asil Vandal parasına ne alabilirim, kaç tane skin alabilirim?

Hocam Vandal + başka skin alamazsınız bu oyunda açık pazar yok CSGO gibi alabileceğiniz en ucuz şey 50-60 TL zaten onlar da genelde çöp oluyor bence direkt Asil Vandal.
O zaman asil alacağım hocam teşekkürler. Yağmacı/Asil arasında kararsızım ama spray değil de daha çok burst fire ya da one tap oynuyorum asil daha iyi olur değil mi?

O zaman asil alacağım hocam teşekkürler. Yağmacı/Asil arasında kararsızım ama spray değil de daha çok burst fire ya da one tap oynuyorum asil daha iyi olur değil mi?
Hocam yani o tamamen zevk meselesi size kalmış benim tercihim Yağmacı fakat dediğim gibi hangisi gözünüze hoş duruyorsa onu alın.

Valorant skinleri gereksiz pahalı ama ben Battlepass'den yanayım 60TL'ye envanterin çoğuna desen veriyor fakat yine de seçim sizin bu arada bu Battlepass'ı almanızı önermem fakat diğer battlepassede Phantom gelecek galiba çünkü dönüşümlü geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı