800.000 TL araba önerisi

Ufak bir pürüz çıktı. Aracın ruhsatı bir yerlerde kayboldu. En son ekspertize verdik, sonrası yok. Satıl işlemi bugün yapılacaktı ama kaldı maalesef. Hafta içi ruhsat yenilenip satışı gerçekleştireceğiz.

Benim aldığım araç 21.000 km, 2020 model, kazasız ama kaporta ve çamurluk/tamponda hatalar var (sürtme). Ultimate paketi ama ekstradan teknoloji paketi alınmış. Teknoloji paketinin farkı ne derseniz, çok uçuk şeyler değil ama ortadaki ekran daha büyük. Direksiyon/koltuk ısıtma, intellilux farlar gibi farkları var diye biliyorum. Ben 940'a aldım.

Bu aracı alırken illa düşük km istedim çünkü aracın triger kayışı wetbelt. Yağ içinde çalışıyor ve eriyor. Yağdaki parçalar yağ filtresini tıkıyor ve sıkıntı oluyor. Bu yüzden almışken düşük km tercihim oldu.

Bir de, 1.2 puretech motorda 10 yıl/10.000 km sonrası yağ yakma sorunları çok fazla. Benim niyetim 3-5 sene kullanmak, sonrasını hiç bilemiyorum. Ama bunu bakarak araç bakın bence. Araştırmanızı özellikle yabancı kaynaklardan yapın. 1.2 puretech consuming oil, decrease in oil şeklinde aratabilirsiniz.

Yağ yakma çözümü de subapları contaları yenilemekmiş ve çok masraflıymış diye okudum.
Simdiden gule gule kullanin hocam, ultimate paketler 130 beygir diye biliyorum super kaciyor, 20.000km de sifir gibidir, elbette 1.2 motorun sorunlari var ama o kilometrelerde cikacagini sanmiyorum. Zaten kesin sorun cikar diye bir seyde yok.

Simdiden gule gule kullanin hocam, ultimate paketler 130 beygir diye biliyorum super kaciyor, 20.000km de sifir gibidir, elbette 1.2 motorun sorunlari var ama o kilometrelerde cikacagini sanmiyorum. Zaten kesin sorun cikar diye bir seyde yok.
Çok teşekkür ederim, umarım daha iyileri sizlerin olur. Evet, 130 bg ve iyi gidiyor. Bakımını ihmal etmedikçe bendeki süreç içerisinde sorun çıkaracağını zannetmiyorum ben de.

Hayırlı olsun hocam ben de 1-2 ay sonra o bütçelerde araba alacağım hiç araştırma yapmayacağım çünkü aklımda tek araba var 1.5 TDCI 2017-2018 focus alacağım. Bu motor ve 8 ileri geartronic şanzıman çok güzel uyuşuyor. Eğer aracınızdan memnun kalmayıp satacak olursanız siz de düşünün derim.

Hayırlı olsun hocam ben de 1-2 ay sonra o bütçelerde araba alacağım hiç araştırma yapmayacağım çünkü aklımda tek araba var 1.5 TDCI 2017-2018 focus alacağım. Bu motor ve 8 ileri geartronic şanzıman çok güzel uyuşuyor. Eğer aracınızdan memnun kalmayıp satacak olursanız siz de düşünün derim.
Ya güzel araç tabiki. Kime deseniz farklı araç öneriyor ama. Bana Ford öneren olmamıştı, olsa değerlendirirdim. Bir de 2015 falan geliyordu, bi bakmıştım da. Dediğim gibi, düşük km olmasını istedim.
250.000 de, ne kadar ömrü kaldığı belirsiz araçlara tonla para vermek istemedim. Size demiyorum bunu, genel söyledim sadece. Siz 100.000 km civarı bulursunuz muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı