1100-1200₺ ye bulabilirmiyim ?O fiyata isteklerinize göre ürün yok maalesef. Bütçe artmalı. İkinci el HyperXAlloy MKW100 bakılabilir.
GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.comRed Switch, bilek destekli klavye onerir misiniz?
Hayır. Yine yok.1100-1200₺ ye bulabilirmiyim ?
Kronik sorunlu, alınmaz.GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
kendim kullanıyorum 3 yıldır hiç bir sıkıntı yok daha her gün aktif oyun oynuyorum ne tuş basılı kalıyor ne farklı bişey maşallah on numara
Alınmaz.GamePower Katana Outemu Red Switch USB RGB Gaming Mekanik Klavye English Q Layout - incehesap.com türkçe klavye değil donanım arşivin klavyeyi değerlendirdiği video da var bi bak istersen fiyatı şuan incehesap'ta 880₺
bilgim yoktu teşekkür ederim diğer ürünleri araştıracağım ben de almayı düşünüyordum.Hayır. Yine yok.
Kronik sorunlu, alınmaz.
Alınmaz.
Bu parayla alabileceğin en iyi klavye Royal Kludge RK61'dir.@550519 bu parayla alabileceğim en iyi klavye hangisi peki switch farketmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.