800-850 bin TL hatchback araç önerisi

CikiBavyer

Megapat
Merhaba Hyundai I20 2016 otomatik aracımız var, bunu satıp üstüne 100 civarı ekleyip 2.el yeni bir araç almak istiyoruz. Hyundai'den memnunum yeni I20'ler hoşuma gidiyor, aklımda bu araç var ancak sizlerin tavsiye edebileceği hatchback araç tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba Hyundai I20 2016 otomatik aracımız var, bunu satıp üstüne 100 civarı ekleyip 2.el yeni bir araç almak istiyoruz. Hyundai'den memnunum yeni I20'ler hoşuma gidiyor, aklımda bu araç var ancak sizlerin tavsiye edebileceği hatchback araç tavsiyeleriniz var mı?

O fiyata 2020 model Corsa'lar var bakabilirsiniz gayet güzel araç veya yine 2020 model Clio'lar var.

Yine i20 gibi B sınıfı bir Hatchback arıyorsanız şahsen 2021 üzeri Opel Corsa 1.2T bakmanızı öneririm, tercihinize göre otomatik veya manuel olabilir. Onun dışında yeni Clio hoşuma gidiyor gibi ama tecrübem yok maalesef. Yine aynı şekilde Peugeot 208 bakabilirsiniz, zaten Corsa ile aynı araç sayılırlar ama şahsen benim tercihim Corsa olurdu.

Eğer daha üst sınıf bir hatchback istiyorsanız model yılını çok yükseltemezsiniz. O fiyatlara yüksek model Focus, Astra K, Golf vs. bulunuyor mu bilemiyorum.

•Seat Leon MK3
•Volkswagen Golf 7-7.5
•BMW F20
•Skoda Scala
•Opel Astra K

Sıfır araç için i20 bakabilirsiniz hocam. Almadan önce Corsa'dır cliodur polodur 208'dir bakındık aralarındaki en konforlu ve sessizi I20'idi tabii yalıtımda Corsa 208 bir tık daha iyi ama Clio binilecek araba degil.

O fiyata 2020 model Corsa'lar var bakabilirsiniz gayet güzel araç veya yine 2020 model Clio'lar var.
Yine i20 gibi B sınıfı bir Hatchback arıyorsanız şahsen 2021 üzeri Opel Corsa 1.2T bakmanızı öneririm, tercihinize göre otomatik veya manuel olabilir. Onun dışında yeni Clio hoşuma gidiyor gibi ama tecrübem yok maalesef. Yine aynı şekilde Peugeot 208 bakabilirsiniz, zaten Corsa ile aynı araç sayılırlar ama şahsen benim tercihim Corsa olurdu.

Eğer daha üst sınıf bir hatchback istiyorsanız model yılını çok yükseltemezsiniz. O fiyatlara yüksek model Focus, Astra K, Golf vs. bulunuyor mu bilemiyorum.
Corsa 1.2T gayet mantıklı güzel görünüyor ancak istanbulda yokuş vesaire için yeterli midir? 4 kişilik aileyiz.
Sıfır araç için i20 bakabilirsiniz hocam. Almadan önce Corsa'dır cliodur polodur 208'dir bakındık aralarındaki en konforlu ve sessizi I20'idi tabii yalıtımda Corsa 208 bir tık daha iyi ama Clio binilecek araba degil.
Yeni kasa Sıfır i20 bulunabiliyor mu? Otomatik arıyoruz.

Corsa 1.2t gayet mantıklı güzel görünüyor ancak İstanbul'da yokuş vesaire için yeterli midir? 4 kişilik aileyiz.

Yeni kasa sıfır I20 bulunabiliyor mu? Otomatik arıyoruz.

1.4 mpi I20 rampada çıkıyorsa 1.2 Turbo Corsa uçar gider. Yeni makyajlı kasayı bu paralara bulamayabilirsiniz fakat 2022 1.0 t-gdi ya da 1.4 mpi bakabilirsiniz. Yakıtta 1.0 daha iyi.

1.4 mpi I20 rampada çıkıyorsa 1.2 Turbo Corsa uçar gider. Yeni makyajlı kasayı bu paralara bulamayabilirsiniz fakat 2022 1.0 t-gdi ya da 1.4 mpi bakabilirsiniz. Yakıtta 1.0 daha iyi.
Peki sizce 1.2T Corsa mı yoksa yeni kasa 1.4mpi i20 mi? aradığımız özellikler yakıt, parça ucuzluğu, bakım ucuzluğu vs. birde asya arabaları daha sağlam geliyor bana o yüzden bilemedim pek.

Peki sizce 1.2t Corsa mı yoksa yeni kasa 1.4mpi I20 mi? Aradığımız özellikler yakıt, parça ucuzluğu, bakım ucuzluğu vs. bir de Asya arabaları daha sağlam geliyor bana o yüzden bilemedim pek.

Yakıtta 1.4 I20 üzer. Ben Bartın'da yaşıyorum şehir içi 10 ltnin altına inmiyor. İstanbul'u hiç düşünemiyorum. Ha tabii I20'nin 1.0 turbosunu alırsanız yakıtta üzmez gidişine yerinde olur. Parça ve bakım ucuzluğunda I20 daha iyidir. Uzun yıllar sıkıntı çıkarmaz. Yalnız 2023 makyajlı modellerinde tek sorun akü problemi. Araba kendi kendine akü yiyor. Ama 2022 ve makyajsız kasa öncesi bu problem yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı