800-850 bin TL hatchback araç önerisi

Evet Corsa 1.2t çok hoşuma gitti ona daha çok yakınım ama 850ye biraz boş paketleri var gibi hani orta üst paketlerde temiz 850 biraz zor gibime geldi.

Bulursunuz hocam güzel arabadır alırken dikkat edin kaput tavan değişen ise ve şase ve direklerde işlem varsa almayın ve en önemlisi ise aracı ekspertize götürün.

308 Allure bakabilirsiniz.
Onlar bütçemi maalesef aşıyor maximum 850 verebiliyorum. 308 o fiyata olsaydı düşünmeden onu alırdım heralde :D

yeni kasaları için konuşuyorum. 2016 model araçtan 2-3 yıl farklık araca geçmek bence pek mantıklı değil en azından 2020-2021 sonrası araçlara bakıyorum daha çok.

yeni kasaları için konuşuyorum. 2016 model araçtan 2-3 yıl farklık araca geçmek bence pek mantıklı değil en azından 2020-2021 sonrası araçlara bakıyorum daha çok.
Evet, baktım ve dediğiniz gibi 2020 öncesi modelleri o fiyattaymış. Ben de 1.6 BlueHDI Allure paketini önermiştim ama daha yeni bir şeyler lazım.

Corsa 1.2T ve Peugeot 208 kriterlerime bayağı bir uyuyor gibi görünüyor. 850'ye donanımı biraz yüksek Corsa bulmak biraz zor iken 850 Civarına bir sürü 208 gördüm. Bu ikisi arasında diyebileceğiniz bir şeyler var mı acaba? @Rynesquik @alperxcn

İki araç da PSA grubuna ait, çok benzer araçlar. Şu an hangi paketi hangi fiyatlarda net olarak bilmiyorum ama iki araç da üzmez sizi. Bütçenize ve kafanıza uyan bir tanesine karar verin gitsin. Ama dizel yerine benzinli tercih etmenizi tavsiye ederim şahsen. Yalnız iki araca da bakarken Turbo'lu olan motor olmasına dikkat edin, çünkü 1.2 atmosferik motor seçeneği de var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı