800-900 bin TL araba önerisi

kkurdtkobainn

Decapat
Daha fazla  
Ben de 1.3 Egea var 2016 model. Kendi paramla aldım. Daha 21 yaşındayım. Hala borcunu ödüyorum. Her ne kadar memnun olsam da çekişi falan gayet iyi olan bir araba çünkü daha genç işi diyebileceğimiz bir arabaya geçmek istiyorum. Sizce ne almalıyım?
Bütçem 800-900 bin.

Ben de 1.3 Egea var 2016 model. Kendi paramla aldım. Daha 21 yaşındayım. Hala borcunu ödüyorum. Her ne kadar memnun olsam da çekişi falan gayet iyi olan bir araba çünkü daha genç işi diyebileceğimiz bir arabaya geçmek istiyorum. Sizce ne almalıyım?
Bütçem 800-900 bin.

Dizel araçların partikül muhabbetlerinden ve bakım maliyetlerinden dolayı benzinli araç almanızı tavsiye ederim.
Benim önerim:
Opel Astra
Opel Corsa
Seat Leon
Seat Ibiza
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
Bütçenize uygun modelleri kendiniz seçersiniz. İlan atmadım çünkü attığım aracın ne olduğunu bilmiyorum o sorumluluğa girmeye gerek yok. Bahsettiğim modellerin benzinli motorları oldukça güçlü ve yakıt cimrisi.

Bütçem 800-900 bin.
Seat Leon
Golf 7
Astra K (1.6cdti)
Alfa Romeo Giulietta
Bu araçların benzinli veya dizelini tercih edebilirsiniz.
Bu araçlar arasında piyasası en iyi olan Golf le Leon.
Donanım olarak fiyat performans a göre Astra K lar gayet dolu.
Alfa Romeo da sürüş zevki gayet yüksek bir araba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı