800 TL Bilgisayar Toplama

Bu sisteme çok zorundaysanız yapmanız gereken tek takviye ekran kartı olmalı bence. Ayrıca işlemci düşünüyorsanız modlu Xeon X5450 veya Core 2 Quad Q9650 düşünebilirsiniz.

En iyi yapabileceğiniz anakart+işlemci+işlemci fanı+ram alarak bu sistemi toplamak olabilir. En azından 2. nesil Core serisi bir işlemciye terfi edebilirsiniz. Fakat kesinlikle i3 almayın. i5 veya i7 takmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca AMD sistem de düşünebilirsiniz. Tabi buraya kadar dediklerim tamamen ikinci el. Sıfıra ancak pentium alabilirsiniz bu fiyata. Böyle bir sistem de sizi verdiğiniz paraya göre çok büyük kazanca sokmaz. Hatta zarara girersiniz.

Şöyle toparlayabilirim ;

- i7 birinci nesil veya i5 ikinci nesil ve üstü,
- İşlemciye göre seçilmiş orta seviye bir anakart,
- Anakart ve işlemciye göre seçilmiş RAM,
- İşlemciye göre seçilmiş fan -stok olmamasını tavsiye ederim, bunu sıfır alabilirsiniz işlemci soketine göre-

İkinci elde böyle bir dizilim yapabilirsiniz.

Üstüne para kalacağını sanmıyorum, ama kalırsa biraz daha ekleyip GT 1030 takılırsa güzel bir sistem olabilir.

Bu sisteme çok zorundaysanız yapmanız gereken tek takviye ekran kartı olmalı bence. Ayrıca işlemci düşünüyorsanız modlu Xeon X5450 veya Core 2 Quad Q9650 düşünebilirsiniz.

En iyi yapabileceğiniz anakart+işlemci+işlemci fanı+ram alarak bu sistemi toplamak olabilir. En azından 2. nesil Core serisi bir işlemciye terfi edebilirsiniz. Fakat kesinlikle i3 almayın. i5 veya i7 takmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca AMD sistem de düşünebilirsiniz. Tabi buraya kadar dediklerim tamamen ikinci el. Sıfıra ancak pentium alabilirsiniz bu fiyata. Böyle bir sistem de sizi verdiğiniz paraya göre çok büyük kazanca sokmaz. Hatta zarara girersiniz.

Şöyle toparlayabilirim ;

- İşlemciye göre seçilmiş fan -stok olmamasını tavsiye ederim, bunu sıfır alabilirsiniz işlemci soketine göre-

Üstüne para kalacağını sanmıyorum, ama kalırsa biraz daha ekleyip GT 1030 takılırsa güzel bir sistem olabilir.
kardeşim ben şöyle bir sistem aldım ama güzeldir diye bu konudaki bi arkadaş linkini atmıştı.Intel Pentium G4600 İşlemci + Asrock H110M Anakart + Team 8GB DDR4 Bellek - İşlemci + Anakart + Bellek - KAMPANYA

Son düzenleme:

Şöyle toparlayabilirim ;

X5450 ya da Q9650 olabilir. Anakartınızın yerine de P5G41C-M LX adlı anakartı alıp üstüne X5450 alırsanız ve GT1030 alırsanız çok iyi bir sistem olur. Elinizdeki RAM de idare eder 1 yıl. DDR3 bir RAM de alabilirsiniz. O zaman güzel bir oyuncu sistemi olur.

Ben G41 x5472 r9 270x 6GB RAM 2. el sistemi kargo eklenmeden 572 TL'ye geldi. Diğer parçalar evde vardı eski PC'lerden kalma. Sahibinden.com'dan uygun ürünler arasında bakmanı tavsiye edicem. Filtre açıp bak.;)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı